Κύπρος

Θανατηφόρα συμπλοκή στην παλιά Λευκωσία

Ένας άνδρας σκοτώθηκε και δύο άλλοι τραυματίστηκαν το βράδυ της Κυριακής μετά από συμπλοκή σε περιοχή στην παλιά Λευκωσία, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία αφού συνέλεξε πληροφορίες από μάρτυρες που βρίσκονταν στη σκηνή, συνέλαβε έναν 27χρονο και καταζητεί άλλα δύο πρόσωπα τα οποία θεωρούνται ύποπτα για τη θανατηφόρα συμπλοκή στην παλιά Λευκωσία. Ο 27χρονος οδηγήθηκε τη Δευτέρα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.

Η συμπλοκή συνέβη γύρω στις 21:30 και σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών ξεκίνησε από την οδό Λήδρας και συνεχίστηκε μέχρι την οδό Αρσινόης. Μία ομάδα, περίπου δεκαπέντε ατόμων, επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρια τρεις άνδρες, ηλικίας 21, 25 και 34 ετών, με καταγωγή από την Ινδία.

Οι τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους 21χρονου. Ο 25χρονος δέχθηκε πρώτες βοήθειες και έλαβε εξιτήριο, ενώ ο 34χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση.

Μέχρι τώρα παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα των δραστών, με τους ανακριτές να ψάχνουν τεκμήρια και πληροφορίες από το οπτικό υλικό των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης της περιοχής.

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button