ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν αποχωρώ λόγω Συνεργατισμού λέει ο Χάρης Γεωργιάδης

Ο Χάρης Γεωργιάδης δήλωσε την Πέμπτη ότι ο λόγος της αποχώρησης του από τη θέση του υπουργού Οικονομικών δεν αποδίδεται στον Συνεργατισμό.

Μιλώντας ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παρακολουθήσεως Σχεδίων Αναπτύξεως και Ελέγχου Δημόσιων Δαπανών, ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε ότι είχε ενημερώσει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για το ενδεχόμενο αποχώρησης του, πριν το πόρισμα για τον Συνεργατισμό.

«Αποχωρώ επειδή είχα πει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το 2018, όταν επέμενε να με επαναδιορίσει, ότι θα ήμουν πρόθυμος να υπηρετήσω για ακόμα κάποιο διάστημα», είπε ο υπουργός Οικονομικών.

«Άρα, αποχωρώ για άλλους λόγους», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε στις 15 Μαρτίου 2019, σε συνέντευξη Τύπου, ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα ολοκληρώσει τη θητεία του ως υπουργός Οικονομικών, χωρίς ωστόσο να έχει αποδεχθεί τις ευθύνες που του καταλόγισε η τριμελής Ερευνητική Επιτροπή για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα κάνεις κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)