Πολιτική

Δεν κατάφερε να εκλεγεί στην αντιπροεδρία του ΕΛΚ ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν κατάφερε να εκλεγεί στην αντιπροεδρία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).

Σε ανακοίνωση του ΔΗΣΥ για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, αναφέρεται πως δόθηκε μια δύσκολη μάχη για την Αντιπροεδρία και παρά το τιμητικό αποτέλεσμα, δεν έγινε κατορθωτό.

Σημειώνεται πως το ΕΛΚ παραμένει η πιο σταθερή και αξιόπιστη δύναμη δίπλα από την Κύπρο, ενώ το ξεκάθαρο, ομόφωνο ψήφισμα καταδίκης των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας είναι ακόμη μια απόδειξη της στήριξής του.

Η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ

«Έχει ολοκληρωθεί το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Ακόμη μια φορά η μεγαλύτερη πολιτική ομάδα της Ευρώπης, στήριξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την Κύπρο μας. Παραμένει η πιο σταθερή και αξιόπιστη δύναμη δίπλα από την Κύπρο.

Το ξεκάθαρο, ομόφωνο ψήφισμα καταδίκης των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας είναι ακόμη μια απόδειξη της στήριξης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Παράλληλα δώσαμε μια δύσκολη μάχη για την Αντιπροεδρία. Παρά το τιμητικό αποτέλεσμα, τελικά δεν έγινε κατορθωτό.

Συγχαίρουμε τη νέα ηγεσία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και είμαστε σίγουροι ότι με την ηγεσία του Donald Tusk θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί. Συνεχίζουμε δυνατά μαζί με τη στήριξη της μεγάλης πολιτικής οικογένειάς μας, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.»

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close