Ειδήσεις

Ο ΔΗΣΥ Ελλάδας βράβευσε τους Κύπριους που έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό

Βραβεία προς τιμήν επτά Κυπρίων που έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό απένειμε ο Δημοκρατικός Συναγερμός Ελλάδας το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 στο κατάμεστο Athenaeum InterContinental, για την ήδη καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει κάθε τέσσερα (4) χρόνια.

Πλήθος προσωπικοτήτων και αξιωματούχων, από τον Κυπριακό και τον Ελλαδικό πολιτικό και κοινωνικό χώρο, έδωσαν το παρόν τους στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Υγείας Κύπρου Γιώργος Παμπορίδης, ο υπουργός Γεωργίας Κύπρου Νίκος Κουγιάλης, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ελλάδας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ. Παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιπροέδροι της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνης Γεωργιάδης,  καθώς και οι βουλευτές Ντόρα Μπακογιάννη, Γιώργος Κουμουτσάκος, Βασίλης Οικονόμου, Σοφία Βούλτεψη, Νότης Μηταράκης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Ευθύμιος Δίπλαρος.

H εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού Ελλάδας κ. Νικόλα Χαραλάμπους, ο οποίος ανέφερε ότι έχει ως στόχο την διεύρυνση της εμβέλειας του θεσμού αυτού με μεγαλύτερη συχνότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, ώστε τα βραβεία να γίνουν κίνητρο για επιτυχία. Ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες του υπουργού Οικονομικών της Κύπρου κ. Χάρη Γεωργιάδη και του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η βράβευση των Κυπρίων που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό και στον Ελλαδικό χώρο, οι οποίοι έχουν επιδείξει μεγάλη προσφορά ο καθένας στον τομέα του. Συγκεκριμένα, οι επτά Κύπριοι που βραβεύτηκαν είναι ο εφοπλιστής Ανδρέας Κύρρης (SEA MARVEL SHIPPING), ο Αναστάσης Δαυίδ (COCA-COLA), ο Κώστας Ευριπίδης (GENESIS PHARMA), ο Δάκης Ιωάννου (J&P), ο Νικολής Νικολαΐδης (ATLANTICA HOTELS) και ο Ανδρέας Σιάμισιης (ΕΛΠΕ – Όμιλος Λάτση).

Μετά και την ολοκλήρωση της βράβευσης ακολούθησε δείπνο για τους παρευρισκομένους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να συγχαρούν τους βραβευθέντες Κύπριους.

Φωτογραφίες: ARIS ROUPINAS

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close