Διεθνή

Τι απαντά ο Ντόναλτ Τραμπ για το «Yanny ή Laurel»;

(OnlinEpikairotita) — Φαίνεται πως στον Λευκό Οίκο δεν έχουν αρκετή δουλειά και είπαν να το ρίξουν λίγο στην πλάκα.

Από τον πρόεδρο, στον αντιπρόεδρο, την εκπρόσωπο τύπου ακόμη και οι σύμβουλοι ασφαλείας του Λευκού Οίκου πήραν μέρος σε ένα βίντεο απάντηση στο διαδικτυακό viral βίντεο Yanny or Laurel.

Ένας καταγραφέας φωνής που παράγεται από έναν υπολογιστή έχει χωρίσει τους χρήστες του διαδικτύου σε δύο κατηγορίες, με τους ανθρώπους να μην μπορούν να αποφασίσουν αν αυτό που ακούνε είναι «Yanny» ή «Laurel».

Έτσι στον Λευκό Οίκο, η Ιβάνκα Τραμπ, ο Μάικ Πενς, η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς αλλά και ο Ντόναλτ Τραμπ δίνουν τις δικές τους απαντήσεις στο ερώτημα αυτό. Και φυσικά τελευταίος εμφανίζεται ο Αμερικανός Πρόεδρος να λέει το κορυφαίο: «Εγώ ακούω covfefe».

Για όσους δεν θυμάστε πέρσι τον Μάιο ο Τραμπ είχε «ρίξει» το τουίτερ με ένα tweet του το οποίο χαρακτηρίστηκε αινιγματικό.

Σε ανάρτησή του ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε “Despite the constant negative press covfefe” (Παρά τον διαρκώς αρνητικό Τύπο covfefe), με την τελευταία λέξη του tweet να δημιουργεί απορίες και να γίνεται γρήγορα πρώτο θέμα συνομιλίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εύθυμα σχόλια άρχισαν να κατακλύζουν τότε το Twitter και το #covfefe έγινε γρήγορα ο όρος με τις περισσότερες αναζητήσεις και συζητήσεις!

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close