Μουσική

«Downtown», ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραπ

Δύο Κύπριοι και ένας Έλληνας που νιώθει Κύπριος, ένωσαν το ταλέντο τους και έφτιαξαν ένα από τα καλύτερα ελληνικά τραπ κομμάτια.

Το κομμάτι «Downtown» είναι δια χειρός του 25χρονου Κύπριου ανερχόμενου παραγωγού, Koboy, ο οποίος μας εξέπληξε με την προηγούμενη κυκλοφορία «Way Up» με τη Medusa.

Αυτή τη φορά συνεργάστηκε με τους Johnny Wild και Dirty Harry που υπογράφουν τους στίχους και ερμηνεύουν το ελληνόφωνο trap κομμάτι με την άρτια παραγωγή και το εθιστικό beat, που το καθιστούν ως ένα από τα καλύτερα του είδους του. Πράγμα που αποδικνύεται και από την εμπιστοσύνη που έδειξε η ελληνική δισκογραφική εταιρεία Cobalt Music για το κομμάτι.

Ο Johnny Wild είναι 27 ετών και κατάγεται από τη Δράμα, αλλά μετά τη θητεία του στην Κύπρο (ΕΛΔΥΚ) νιώθει Κύπριος, ενώ ο Dirty Harry είναι 23 ετών και κατάγεται από το Παραλίμνι της Αμμοχώστου.

Το βίντεο κλιπ του «Downtown» κυκλοφόρησε πριν από δύο εβδομάδες στο διαδίκτυο και μετρά ήδη πάνω από 70 χιλιάδες προβολές στο YouTube.

Τα γυρίσματα έγιναν στο ‘Club Teez’, το νούμερο 1 RnB venue της Λευκωσίας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Jim Georgantis.

Δείτε το βίντεο κλιπ του «Downtown» :

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close