ΚΥΠΡΟΣ

Δύναμη του Νίκου Αναστασιάδη όπως και ολονών το χαμόγελο παιδιών και εγγονιών

OnlinEpikairotita — Φωτογρααφία με τα εγγόνια του και με την περιγραφή «Η δύναμη μας είναι τα χαμόγελα τους» ανάρτησε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. 

Η ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος γιόρτασε οικογενειακώς το Πάσχα και δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε με τα τέσσερα εγγόνια του, τον Άντη και την Νικολέττα Λούτσιου και τον Γιώργο και Νίκο Μισιρλή. Άλλωστε, δεν είναι ο μόνος που θέλει να περνά παραπάνω χρόνο με τα εγγόνια του, αφού όλα τα εγγόνια προκαλούν μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση προς τους παππούδες τους.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος έχει τεράστια αδυναμία στα εγγόνια που του χάρισαν οι δύο κόρες του, φωτογραφήθηκε μαζί τους αφού τον περιτριγύρισαν πρώτα. Την εν λόγω φωτογραφία ανάρτησε ο ίδιος στους προσωπικούς του λογαριασμούς σε Facebook και Twitter με την περιγραφή «Η δύναμη μας είναι τα χαμόγελα τους», αναφερόμενος σε όλα τα παιδιά και εγγόνια που δίνουν με το χαμόγελο τους δύναμη σε οτιδήποτε.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)