Δύο ελαφρά τραυματίες σε τροχαίο στις Αγγλισίδες

(OnlinEpikairotita) — Στο Νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκαν νωρίς χθες το βράδυ δυο πρόσωπα με ελαφρά τραύματα, μετά από τροχαίο στις Αγγλισίδες. Οι τραυματίες, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν.

Το παράδοξο είναι πως ο τραυματισμός τους προκλήθηκε ενώ επέβαιναν σε αυτοκίνητο που εκείνη την ώρα βρισκόταν σταματημένο στην έξοδο συγκροτήματος διαμερισμάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις 7.40 το βράδυ 38χρονος από τη Ρουμανία οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον δρόμο Αλεθρικού προς Αγγλισίδες και εισερχόμενος στις Αγγλισίδες μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με όχημα, με οδηγό 51χρονο αλλοδαπό, που κείνη την ώρα, εξερχόμενος από συγκρότημα διαμερισμάτων ήταν σταματημένος στο αλτ.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δυο επιβάτες του οχήματος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

Από τον έλεγχο αλκοόλης διαπιστώθηκε πως ο 38χρονος Ρουμάνος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, αφού η τελική ένδειξη ήταν 93 mlg. Επιπλέον το αυτοκίνητό του που ήταν ακινητοποιημένο από τις 28/11/1917 δεν καλυπτόταν από πιστοποιητικό ασφαλείας.

Και ενώ οι αστυνομικοί εξέταζαν τις συνθήκες του δυστυχήματος, προσήλθε στη σκηνή ένας 68χρονος από τον Στρόβολο, φιλικό πρόσωπο προς τους τραυματίες, που φέρεται να άρχισε να υβρίζει τον οδηγό του άλλου οχήματος, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τα αυτόφωρα αδικήματα της εξύβρισης και της πρόκλησης ανησυχίας, να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος.

Copyright © 2018 OnlinEpikairotita.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.