Πολιτική

Η ΕΔΕΚ διέγραψε τον Ευρωβουλευτή της Δημήτρη Παπαδάκη

Τη διαγραφή του Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη από το μητρώο μελών του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ αποφάσισε το βράδυ της Δευτέρας το πειθαρχικό συμβούλιο του κόμματος.

Την απόφαση ανέγνωσε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης συνεδρίασης του πειθαρχικού συμβουλίου που έγινε στο επαρχιακό γραφείο της ΕΔΕΚ Λεμεσού με θέμα τις καταγγελίες εναντίον του Δημήτρη Παπαδάκη για αντικομματική συμπεριφορά.

«Το Πειθαρχικό Συμβούλιο μη έχοντας άλλη επιλογή αποφάσισε ομόφωνα την διαγραφή του (σ.σ. Δημήτρη Παπαδάκη) από το μητρώο μελών του Κ.Σ. ΕΔΕΚ.», είπε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΕΚ, σημειώνοντας πως «το σκεπτικό της απόφασης θα δοθεί στην δημοσιότητα».

Ανέφερε ότι το πειθαρχικό συμβούλιο του Κ.Σ. ΕΔΕΚ «έλαβε υπόψη του όλες τις μαρτυρίες και τεκμήρια που κατατέθηκαν ενώπιόν του, καθώς επίσης και τη συμπεριφορά του Δημήτρη Παπαδάκη με την απόφασή του να αποταθεί στο δικαστήριο για ερμηνεία εγγράφου το οποίο ο ίδιος υπέγραψε εν μέσω της εν εξελίξει πειθαρχικής διαδικασίας εναντίον του, δείχνει ξεκάθαρα τις μεθοδευμένες ενέργειές του για να παρέμβει και να επηρεάσει την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου αλλά και της κοινής γνώμης».

Παράλληλα, κατηγόρησε τον Δημήτρη Παπαδάκη ότι «δεν έχει δείξει τον παραμικρό σεβασμό στο κόμμα που τον εξέλεξε και στις εσωτερικές νόμιμες καταστατικές διαδικασίες» και πως «η όλη στάση και συμπεριφορά του αποδεικνύει πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας ότι ο ίδιος έχει θέση τον εαυτό του εκτός κόμματος».

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close