Κύπρος

Εκδήλωση για τον παιδικό καρκίνο από τον Ευρωβουλευτή Λουκά Φουρλά

Στην εκδήλωση με θέμα «Χρυσός Σεπτέμβρης: Μήνας ευαισθητοποίησης για τον παιδικό καρκίνο» μας προσκαλεί ο Ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Λουκάς Φουρλάς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18:00, στο ‘Metropolitan Square’ στη Λευκωσία, ενώ θα ακολουθήσει φιλανθρωπικό παζαράκι από την πρωτοβουλία «Μικροί Ήρωες» του κ. Φουρλά.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων γύρω από το ζήτημα του παιδικού καρκίνου και η συνένωση δυνάμεων όλων μας για το σοβαρό αυτό θέμα.

«Η ενημέρωση σπάει τις προκαταλήψεις και την άγνοια. Μάθε για τους τρόπου που μπορείς και εσύ να γίνεις αρωγός στον αγώνα που δίνουν. Γίνε η φωνή των παιδιών που πολεμούν για το αύριο. Σας περιμένουμε, γιατί ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μας αφορά. Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε!», σημειώνεται στην πρόσκληση του Κύπριου Ευρωβουλευτή.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Ευρωβουλευτής ΔΗΣΥ και ΕΛΚ, Λουκάς Φουρλάς, και η πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων και Γονέων Παιδοογκολογικού, Χριστιάνα Ευθυμίου.

Θα μιλήσουν η παιδοψυχολόγος Αριστονίκη Θεοδοσίου και η εκπαιδευτικός Στέλλα Κυθρεώτου (Μακάρειο Νοσοκομείο).

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η δημοσιογράφος Μαρίνα Σαββίδου.

ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΕΣ - ΦΟΥΡΛΑΣ
[Credits: Μικροί Ήρωες]
Στο φιλανθρωπικό παζαράκι θα διατίθενται προς πώληση έργα τέχνης, είδη ένδυσης και κοσμήματα. Τα έσοδα θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδογκολογικής Μονάδας.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close