Μουσική

Εκκωφαντική επιτυχία για το «Mama?» του Sin Boy

Μπορεί το τραγούδι «Mama?» του γνωστού σε όλα τα πιτσιρίκια, Sin boy, να μην παίζει στα εμπορικά ραδιόφωνα, αλλά η επιτυχία του είναι εκκωφαντική.

Το τραγούδι με τους ακατανόητους και αλλοπρόσαλλους ελληνικούς στίχους και το ιδιαίτερο ραπάρισμα των Sin Boy, Madclip, Ypo και illeoo έχει γίνει viral από την πρώτη κιόλας μέρα που ανέβηκε στο διαδίκτυο, στις 8 Απριλίου 2019.

Στο YouTube έχει γίνει το πρώτο βίντεο στις τάσεις (#1 on trending), ξεπερνώντας τα 10 εκατομμύρια προβολές, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι η επιτυχία που έχει στο Spotify, με πάνω από 2 εκατομμύρια streams.

Η διαδικτυακή επιτυχία για το «Mama?» δεν σταματάει εδώ, αφού είναι επίσης πρώτο στις τάσεις σε Facebook, Instagram και Twritter.

Κάποιοι το τραγουδούν και άλλοι το χορεύουν, ενώ οι περισσότεροι φαίνεται να μην καταλαβαίνουν τους στίχους – όπως σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό που όλοι γνωρίζουν είναι πως το «Mama?» παίζει δυνατά, τόσο στο διαδίκτυο, όσο και έξω στους δρόμους. Αυτό δείχνουν άλλωστε και οι προβολές του βίντεο κλιπ, την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Alex Kayne, που συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται.

Ακούστε το κομμάτι «Mama?»:

Ποιος είναι ο Sin boy

Ο Sin boy (πραγματικό όνομα Augustin Gega ή Θεόδωρος Agustin Gega) γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου του 1994 και έχει καταγωγή από την Αλβανία.

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2017 με το τραγούδι «Draco», ενώ ένα χρόνο μετά κατάφερε να γίνει για πρώτη φορά viral σε μία συνεργασία με την τραγουδίστρια Rina με το τραγούδι «Gigi», το οποίο μετρά ήδη πάνω από 31 εκατ. προβολές.

Sin Boy

Το κανάλι του στο YouTube (isyourboySinboy) έχει 249,606 ακόλουθους και 61,378,248 προβολές.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close