Κύπρος

Έκρηξη βόμβας σε εστιατόριο στη Λεμεσό

OnlinEpikairotita — Αρκετές ζημιές προκάλεσε έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε σήμερα σε εστιατόριο-σουβλατζίδικο στη Λεμεσό. 

Έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 1:40 τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής σε εστιατόριο-σουβλατζίδικο που βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού. Από τις εξετάσεις των μελών της Αστυνομίας που μετέβησαν στη σκηνή του συμβάντος, διαπιστώθηκε ότι η επρόκειτο για πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού υψηλής ισχύος.

Από την έκρηξη της βόμβας προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο εσωτερικό του υποστατικού του εστιατορίου, όπου είχε τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός, καθώς και στα γυάλινα τζάμια του διπλανού καταστήματος.

Στην κατάθεση τους στην Αστυνομία, οι τρεις ιδιοκτήτριες του εστιατορίου ανέφεραν ότι δεν υποψιάζονται κάποιο πρόσωπο που θα μπορούσε να τοποθετήση τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)