ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει με «Κάτι Σκοτεινό»!

(OnlinEpikairotita) — Η απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια της ποπ, Έλενα Παπαρίζου, κάνει δυναμική επιστροφή με μια «σκοτεινή» μπαλάντα!

Η Έλενα Παπαρίζου, που συνεχίζει για τρίτη χρονιά τον ρόλο της ως κριτής στο The Voice of Greece, επιστρέφει στην δισκογραφία με νέο single.

Αφήνει λοιπόν το πολύχρωμο «Ουράνιο Τόξο», τον πιο πρόσφατο δίσκο της τραγουδίστριας που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία, και μας πάει σε κάτι διαφορετικό… ή μάλλον σε κάτι σκοτεινό!

Πρόκειται για μια αρκετά δυναμική μπαλάντα που φέρει τον τίτλο «Κάτι Σκοτεινό» και είναι σε στίχους-μουσική της ταλαντούχας ομάδας των ‘ARCADE’, η οποία συγκροτείται από τους Diveno, Παύλο Μανώλη, Gabriel Russel και Αναστάσιο Ράμμο.

“Κι αν έχεις κάτι σκοτεινό στα λαμπερά σου μάτια
κι αν έχεις πέτρα για καρδιά κι όλα τα σπας κομμάτια
Κι αν έχεις κάτι σκοτεινό στο λαμπερά σου βλέμμα
θα γίνω νύχτα να σε βρω κι ας ζήσω σε ένα ψέμα”

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου ξεκίνησε το ταξίδι του, αφού μόλις κυκλοφόρησε (15 Οκτωβρίου 2018) από την Minos EMI/Universal.

Μπορείτε να το ακούσετε ΕΔΩ.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)