Μουσική

Ένας Ελληνοαμερικανός στη Eurovision 2020 για την Κύπρο;

Η Κύπρος φαίνεται πως βρήκε τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ.

Τον Ελληνοαμερικανό Sandro Nicolas φημολογείται πως επέλεξε το ΡΙΚ για την εκπροσώπηση της Κύπρου στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020 που θα γίνει στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Σύμφωνα με το επίσημο σωματείο φίλων του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στην Κύπρο (OGAE Cyprus) και τον Ανδρέα Σαμπατακάκη, οι ιθύνοντες του κρατικού καναλιού ξεκίνησαν τις διεργασίες για την Eurovision του 2020 και κατέληξαν σε έναν νεαρό Ελληνοαμερικανό τραγουδιστή που ζει στην Γερμανία.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο OGAE, το ΡΙΚ βρίσκεται ήδη σε συνομιλίες με τον Ελληνογερμανό καλλιτέχνη, ώστε να γίνει αποδεκτή η πρόταση που του έγινε και να είναι ο εκπρόσωπος της Κύπρου στο Ρότερνταμ.

Πάντως, στην εκπομπή ‘Έλα να δεις’ του OMEGA αναφέρθηκε ότι όχι μόνο εγκρίθηκε η συμμετοχή του Sandro Nicolas από το ΡΙΚ αλλά έχει παρθεί και απόφαση για διεξαγωγή εθνικού τελικού για την επιλογή τραγουδιού.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής έκανε λόγο για τρία υποψήφια τραγούδια και αποκάλυψε τους τίτλους αυτών:  Mucho Calor, Can’t Look Away και Never Let You Down.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, το όνομα του νεαρού Ελληνοαμερικανού βρίσκεται στη λίστα καλλιτεχνών του Γερμανικού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού NDR για την Eurovision 2020.

Ποιος είναι ο Sandro Nicolas;

Το πραγματικό όνομα του Sandro Nicolas είναι Alessandro Rütten και είναι 23 ετών. Γεννήθηκε στη Γερμανία από Αμερικανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα και μιλάει τρεις γλώσσες – Γερμανικά, Αγγλικά και Ελληνικά.

Με τη μουσική ασχολείται από μικρός. Το 2015 έκανε το πρώτο του μουσικό εγχείρημα στο ‘Supertalent’, τη γερμανική έκδοση του ‘Έχεις Ταλέντο’ (Got Talent), αλλά δεν κατάφερε να φτάσει μακριά.

Το 2018 συμμετείχε στο ‘The Voice’ της Γερμανίας, φθάνοντας μέχρι και τα ημιτελικά.

Το πρώτο του ντεμπούτο με το καλλιτεχνικό όνομα Sandro Nicolas έγινε τον Αύγουστο του 2019 στο New Wave Festival, στο Σότσι την Ρωσίας, όπου εκπροσώπησε την Αμερική. Κατά την εβδομάδα του φεστιβάλ ενθουσίασε το πάνελ των κριτών, οι οποίοι τον κατέταξαν στην 6η θέση με 243 βαθμούς.

Θα γνωρίζουμε αν ο νεαρός Ελληνοαμερικανός Sandro Nicolas θα εκπροσωπήσει την Κύπρο ή όχι έως ότου ανακοινωθεί επίσημα από το ΡΙΚ. Ποια είναι όμως η άποψη σας για τον Sandro Nicolas; Θα σας άρεσε να τον δείτε στη σκηνή της Eurovision ως εκπρόσωπο της Κύπρου;

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close