Ενδεχόμενο εντοπισμού δύο ακόμα πτωμάτων στο Μιτσερό

Police Mitsero

Ακόμα δύο πτώματα ενδέχεται να υπάρχουν στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό, με βάση τις εικόνες από κάμερα που χρησιμοποιήθηκε για έλεγχο του φρεατίου. 

Η αστυνομία ξεκίνησε νέες έρευνες το απόγευμα της Δευτέρας (22/4) στο μεταλλείο του Μιτσερού, για το ενδεχόμενο εντοπισμού ακόμα δύο πτωμάτων στο φρεάτιο.

Οι έρευνες έγιναν με τη βοήθεια ρομποτικής κάμερας που μπορεί να φτάσει μέχρι και σε 300 μέτρα βάθος, προκειμένου να καταγραφούν πλάνα υψηλής ευκρίνειας από το φρεάτιο.

Η ρομποτική κάμερα επιστρατεύτηκε από ιδιωτική εταιρεία και είναι η ίδια με αυτή που χρησιμοποιήθηκε από τις αρχές στη λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου για τον εντοπισμό της 6χρονης κόρης της Marry Rose Tiburcio, η οποία ακόμη αγνοείται.

Στο μεταλλείο βρέθηκαν από το πρωί, μέλη της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Στη περιοχή μετέβησαν επίσης αξιωματούχοι του τμήματος γεωλογικής επισκόπησης καθώς επίσης ο Αρχηγός της αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, και ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής, Μάρκος Τράγκολας.

Ο κ. Τράγκολας, σε δηλώσεις του είπε ότι πρόκειται για δύσκολη επιχείρηση λόγω των μπάζων που υπάρχουν μέσα αλλά και της κατασκευής του φρεατίου.

Το δεύτερο πτώμα που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από το φρεάτιο το Σάββατο (20/4) ανήκει σε γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας δεν έχει ακόμη διακριβωθεί.

Με τα όσα έχουν μεταδοθεί, το πτώμα φαίνεται να ήταν σε χειρότερη κατάσταση από εκείνο της Mary Rose, στοιχείο που παραπέμπει σε μεγαλύτερη παραμονή στο φρεάτιο.

Υπενθυμίζουμε ωστόσο πως ο 35χρονος ύποπτος, υπολοχαγός της Εθνικής Φρουράς, φέρεται να παραδέχθηκε ότι διέπραξε και δεύτερη δολοφονία, κατονομάζοντας ως θύμα την Arian Palanas Lozano με καταγωγή από τις Φιλιππίνες και ηλικίας 28 ετών.

Σημ.: Το κείμενο ανανεώνεται με νεότερες πληροφορίες.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com