Μουσική

Επέστρεψε στη σκηνή ο Μικ Τζάγκερ

Ο θρύλος της ροκ Μικ Τζάγκερ ανέβηκε ξανά στη σκηνή, για την πρώτη του συναυλία μετά την εγχείρηση αντικατάστασης καρδιακής βαλβίδας.

Το βρετανικό συγκρότημα Rolling Stones ξεκίνησε με απόλυτη επιτυχία την περιοδεία του ‘No Filter’ στην Βόρεια Αμερική, η οποία είχε αναβληθεί λόγω της επέμβασης του Τζάγκερ.

Ο πρώτος σταθμός των Rolling Stones ήταν το Σικάγο, όπου πραγματοποίησαν sold-out συναυλία το στάδιο Soldier Field, χωρητικότητας 61.500 θεατών.

Η συναυλία που έγινε στις 21 Ιουνίου ξεκίνησε με το κλασικό τραγούδι «Street Fighting Μan» και τον Τζάγκερ, ντυμένο με στενό μαύρο τζιν και ασπρόμαυρο σακάκι, να εμφανίζεται αρκετά ανανεωμένος στη σκηνή.

Ο 75χρονος τραγουδιστής των Rolling Stones υποβλήθηκε σε εγχείρηση αντικατάστασης καρδιακής βαλβίδας τον Απρίλιο στη Νέα Υόρκη. Τον Μάιο διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι νιώθει καλά και ανάρτησε ένα βίντεο στα social media στο οποίο εμφανιζόταν να χορεύει σε ένα στούντιο.

Οι Rolling Stones έχουν προγραμματισμένους συνολικά 16 σταθμούς στις ΗΠΑ και έναν στο Οντάριο του Καναδά, ενώ η περιοδεία τους θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου στο Μαϊάμι.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close