ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσημη επίσκεψη Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα!

Τέλος στη φημολογία περί της επίσκεψης Ομπάμα στην Ελλάδα.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πλέον επίσημα την επίσκεψη του Πρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2016 στο πλαίσιο συνάντησης και συζήτησης με την Κυβέρνηση της Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ομπάμα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις 15 Νοεμβρίου για να συζητήσουν την προσφυγική κρίση και με τις μεταρρυθμίσεις στην οικονομία, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τον Λευκό Οίκο

Η επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα δεν είναι απλά μια εθιμοτυπική και συμβολική κίνηση καθώς όπως προκύπτει μέσα από την ελληνική κυβέρνηση, για την ελληνική πλευρά, ο στόχος της εν λόγω συνάντησης δεν είναι άλλος από το να συμβάλει ο Αμερικάνος πρόεδρος στην ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

Άλλωστε, όπως τονίζεται από τις ίδιες πηγές, οι ΗΠΑ είναι ένας από τους πιο βασικούς μετόχους του ΔΝΤ και εφόσον ο κ. Ομπάμα συμφωνήσει για το ζήτημα του ελληνικού χρέους με την ελληνική κυβέρνηση τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα κάνεις κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)