Ο Eros Ramazzotti στη Λεμεσό για μία μοναδική συναυλία!

Eros Ramazzotti

Ο Eros Ramazzotti, ο διασημότερος Ιταλός τραγουδιστής των τριών τελευταίων δεκαετιών, έρχεται στη Λεμεσό για μία μοναδική και γεμάτη επιτυχίες συναυλία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συναυλία θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό, την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2019, στο πλαίσιο της μεγάλης παγκόσμιας περιοδείας για την προώθηση του νέου άλμπουμ του τραγουδιστή, Vita Ce N’è.

Η νέα παγκόσμια περιοδεία του ξεκίνησε τον Φεβρουάριο από το Μόναχο και δεκάδες άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Το καλοκαίρι φτάνει έως τη Βόρειο και Νότιο Αμερική, ενώ το Φθινόπωρο επιστρέφει ξανά στην Ευρώπη και, βέβαια, την Κύπρο!

Eros Ramazzotti - Limassol 2019

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε και διαθέτονται ηλεκτρονικά εδώ.

Γεννημένος στην «αιώνια πόλη», τη Ρώμη, εκεί που είναι ευκολότερο να ονειρεύεσαι παρά να κοιτάς κατάματα την πραγματικότητα, κατάφερε να κατακτήσει τον πλανήτη με αναρίθμητα τραγούδια που έχουν θέμα τους την αγάπη, το πάθος, τον έρωτα και μεταφράζονται σε πάνω από 60.000.000 πωλήσεις δίσκων.

Ο νέος δίσκος του Ιταλού σούπερ σταρ έχει τίτλο Vita Ce N’e και κυκλοφορεί στις 23 Νοεμβρίου σε κάθε φυσική και ψηφιακή μορφή από την Polydor.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com