ΜουσικήΤέχνες & ΨυχαγωγίαΤηλεόραση

Eurovision 2015: Επανένωση των ″ONE″ για εμφάνιση στον Ελληνικό Τελικό

Στις 4 Μαρτίου 2015 πραγματοποιείτε ο μεγάλος Ελληνικός Τελικός, για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

Μία ευχάριστη έκπληξη θα μας περιμένει την συγκεκριμένη βραδιά, αφού ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, επανενώνεται μετά από 12 χρόνια για μια εμφάνιση – έκπληξη.

Ο λόγος για τους ΟΝΕ, το συγκρότημα που αποτελείται από τους:

  • Κωνσταντίνο Χριστοφόρου (lead singer),
  • Φίλιππο Κωνσταντίνο,
  • Δημήτρη Κουτσαβλάκη,
  • Αργύρη Ναστόπουλο
  • και Πάνο Τσερπέ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Peoplegreece, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δέχτηκε την πρόταση μέσω της εταιρίας του, Minos EMI, από την ΝΕΡΙΤ και το MAD TV, μόλις μία εβδομάδα πριν, την οποία φυσικά αποδέχτηκε με χαρά.

Οι ΟΝΕ θα τραγουδήσουν στην σκηνή του ελληνικού τελικού το «Gimme», το τραγούδι που εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision το 2002 και κατέκτησε την 6η θέση.

Τα ρούχα που θα δούμε είναι του σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου σε styling του Κώστα Ζήση, ενώ τη χορογραφία θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός, όπως άλλωστε και την πρώτη φορά που εμφανίστηκε live το συγκρότημα, μαζί με την χορογράφο Wendy Gibbins. Χθες έγινε το fitting για την εμφάνιση ενώ οι πέντε τραγουδιστές βρίσκονται ήδη σε εντατικές πρόβες!

Αυτή είναι ανάρτηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close