Απόψεις

Έξι διαπιστώσεις για τα «μπράβο» στα κορίτσια που παρέλασαν αλά Monty Python

Διάβασα διάφορα λογοτεχνικά από δημοσιογράφους που είπαν «μπράβο» στα κορίτσια που αποφάσισαν να παρελάσουν Monty Python στην παρέλαση.

Σχετικά με αυτό, έχω να κάνω τις παρακάτω διαπιστώσεις.

Πρώτο, διαλέγετε πολύ εύκολα στρατόπεδα για άτομα που μισούν τον μιλιταρισμό.

Δεύτερο, όταν θέλετε με αφορμή ένα τέτοιο θέμα, να μας δείξετε πόσο ψαγμένοι είστε και ποσό καλά ξέρετε τους Monty Python, ψάξτε και τις δηλώσεις του μέγα John Cleese. Πολέμιος της πολιτικής ορθότητας που δήλωσε ότι το Λονδίνο πλέον δεν θυμίζει αγγλική πόλη, από τους πολλούς μετανάστες.

Τρίτο, οι παρελάσεις δεν βελτιώνουν, ούτε χειροτερεύουν τις ζωές μας. Θα υπάρχουν για όσο μεγάλη μερίδα του κόσμου, τις θέλει να υπάρχουν.

Τέταρτο, το να αφήσεις την άνεση του σπιτιού σου για να πας να κρασάρεις το πάρτυ του άλλου, δεν θεωρείτε επαναστατική πράξη. Ιστορικά, άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Το να αποκαλείς επαναστατικό αυτό που έκαναν τα κορίτσια, απλά ευτελίζεις την λέξη. Το να κρασάρεις το πάρτυ του άλλου δεν είναι επανάσταση. Είναι απλά αγένεια και έλλειψη ανοχής στη διαφορετικότητα.

Πέμπτο, καμία συνείδηση δεν άλλαξε, κανένας δεν μπήκε σε σκέψεις. Ο παρευρισκόμενος κόσμος χαμογέλασε άβολα και τα κορίτσια κινδυνεύουν με αποβολή.

Έκτο, η εφηβεία είναι μια περίεργη φάση που τεστάρεις τα νερά για να ανακαλύψεις το ποιος είσαι και που ανήκεις στον χάρτη των ιδεών.

Αυτά τα κορίτσια θα μεγαλώσουν και θα έχουν μια ωραία ιστορία να αφηγούνται στην ενήλικη τους ζωή. Θα ωριμάσουν τα έφηβα κορίτσια. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τους δημοσιογράφους που επικρότησαν αυτή την πράξη.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

Stavros Michalakakos

Σταύρος Μιχαλακάκος

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close