ΣΤΙΒΟΣ

Με 6 αθλητές η Κύπρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ20

OnlinEpikairotita — Με 6 αθλητές που στοχεύουν σε διακρίσεις πέταξε η κυπριακή ομάδα για το Γκροσέτο της Ιταλίας και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου κάτω των 20 ετών (Εφήβων και Νεανίδων).

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα των αγώνων.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα της Κύπρου αναχωρεί την Τρίτη (18/7) για το Γκροσέτο της Ιταλίας, όπου θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου κάτω των 20 ετών που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (20/7) μέχρι την Κυριακή (23/7).

Η Κυπριακή ομάδα έχει στο δυναμικό της 6 πολύ καλούς αθλητές, 3 αγόρια και 3 κορίτσια, οι οποίοι συμμετέχουν με στόχο την επίτευξη των καλών επιδόσεων και διακρίσεων τόσο για τους ίδιους, όσο και για την Κύπρο.

Μάλιστα, οι προσδοκίες της κυπριακής ομάδας είναι αυξημένες αφού οι αθλητές μας στο αγώνισμα της Δισκοβολίας, οι Γ. Κονιαράκης και Χ. Γενεθλη, μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό ή ακόμη και να διεκδικήσουν κάποιο μετάλλιο, αφού βρίσκονται ήδη ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου στην κατηγορία τους.

Οι 6 νεαροί αθλητές της Κύπρου

Την πρώτη ημέρα αγώνων η Κύπρος θα μετέχει με δύο αθλητές, την Μαρία Αντωνίου που θα τρέξει στον προκριματικό των 100 μέτρων  και την Μαριέλλε Ρουσή που θα αγωνιστεί στον προκριματικό του Ακοντισμού.

Την δεύτερη ημέρα θα μετέχει επίσης με δύο αθλητές, την Δάφνη Γεωργίου που θα τρέξει στον προκριματικό των 100 μέτρων μετ’ εμποδίων και τον Κωνσταντίνο Τζιακούρη στον προκριματικό των 110 μέτρων μετ’ εμποδίων.

Την τρίτη ημέρα αγώνων θα μετέχει με δύο αθλητές που έχουν μεγάλες πιθανότητες για πρόκριση, τον Γιώργο Κονιαράκη και τον Χριστόφορο Γενεθλή που θα αγωνιστούν στον προκριματικό της Δισκοβολίας.

Το πρόγραμμα των Κυπρίων

ΠΕΜΠΤΗ 20/7
Πρωινοί αγώνες
10:40 Προκριματικά 100μ. [Γ] – Μ. Αντωνίου
11:55 Προκριματικά Ακοντισμού [Γ] – Μ. Ρουσή

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/7
Πρωινοί αγώνες
09:00 Προκριματικά 100μ. με εμπόδια [Γ] – Δ. Γεωργίου
09:45 Προκριματικά 110μ. με εμπόδια [Α] – Κ. Τζιακουρής

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/7
Πρωινοί αγώνες
09:00 Προκριματικά Δισκοβολίας [Α] – Γ. Κονιαράκης
09:00 Προκριματικά Δισκοβολίας [Α] – Χ. Γενεθλή


[Α]: Ανδρών
[Γ]: Γυναικών

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα κάνεις κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)