ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Financial Times: «Πιθανοί υποψήφιοι για Νόμπελ Αναστασιάδης – Ακιντζί»

Ως πιθανούς υποψήφιους για το φετινό Νόμπελ Ειρήνης παρουσιάζει τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Μουσταφά Ακιντζί, δημοσίευμα των Financial Times.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρεται στα όσα έλαβαν χώρα στο Νταβός σημειώντας ότι «αν και στην πρώτη γραμμή ήταν άλλοι αστέρες», στο φόρουμ συμμετείχεαν και δύο δυνητικοί υποψήφιοι για το φετινό Νόμπελ Ειρήνης, οι Νίκος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί.

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι «οι δυο ηγέτες εξέφρασαν την αποφασιστικότητά τους για την επίτευξη συμφωνίας που θα επανενώσει το εδώ και χρόνια διαχωρισμένο νησί».

Τέλος οι FT επικαλούνται την συνέντευξη του Νίκου Αναστασιάδη στην οποία τόνισε πως τα χρήματα δεν είναι το μόνο από τα θέματα που απομένει να συζητηθούν και να λυθούν καθώς η αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων και οι εγγυήσεις για την ασφάλεια, ακόμη αποτελούν σημείο διαφωνίας.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα κάνεις κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)