ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΠΟΕΛ: Στα γαλαζοκίτρινα ο Καρυπίδης

Κι επίσημα ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ θα αποτελεί σύντομα ο Χρίστος Καρυπίδης, ο οποίος φαίνεται να τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων και ετοιμάζεται να μετακομίσει στον “αιώνιο αντίπαλο”.

Λύση συνεργασίας με Ομόνοια

Αυτό που απομένει τώρα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής από τους πράσινους στους γαλαζοκίτρινους είναι η λύση συνεργασίας του ποδοσφαιριστή με την Ομόνοια, κάτι που αναμένεται τις αμέσως επόμενες μέρες.

Έπειτα ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός, Χρίστος Καρυπίδης, θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα και θα είναι στη διάθεση του ΑΠΟΕΛ για να βοηθήσει στον αμυντικό άξονα, όπου η ομάδα των γαλαζοκιτρίνων χρειάζεται κάποιες επιπλέον προσθήκες.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)