Τηλεόραση

Game of Thrones: Το τρέιλερ για το 2ο επεισόδιο

Λίγο μετά την πρεμιέρα της 8ης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, το HBO κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το 2ο επεισόδιο!

Οι θαυμαστές της σειράς δήλωσαν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενθουσιασμένοι για το πρώτο επεισόδιο και πριν προλάβουν καλά-καλά να αφομοιώσουν τις εξελίξεις της σειράς, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο τους έδωσε νέο υλικό.

Η συνέχεια της τελευταίας σεζόν φαίνεται να κρύβει πολλές εκπλήξεις, ενώ ένα είναι το σίγουρο – και φυσικά αυτό που περιμένουν όλοι: η μεγάλη μάχη του Wintrfell.

Πάρτε μια γεύση από το 2ο επεισόδιο:

Στο τρέιλερ για το δεύτερο επεισόδιο βλέπουμε να υπάρχει αρκετή κίνηση και εγρήγορση, με τους πρωταγωνιστές να αρχίζουν μάλλον τις προετοιμασίες για την πολυαναμενόμενη μάχη με τον Night King και τον στρατό των Νεκρών.

Βλέπουμε επίσης τον Tormund να προειδοποιεί τον Jon Snow πως ο χρόνος που έχουν πριν φτάσουν τους οι White Walkers στο Winterfell είναι «Μέχρι πριν την αυγή».

Το 2ο επεισόδιο της 8ης σεζόν του Game of Thrones θα προβληθεί την Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, στις 21:00 από το HBO.

Σε Κύπρο και Ελλάδα θα προβληθεί ταυτόχρονα με την Αμερική στις 4 τα ξημερώματα από τη Nova Cyprus και Nova Greece, αντίστοιχα.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close