Κύπρος

Γεμάτο με παιδικά χαμόγελα το Winter Fair στη Λεμεσό!

(OnlinEpikairotita) — Παραμυθένια και γεμάτη παιδικά χαμόγελα ήταν η εορταστική εκδήλωση του Waldorf School στη Λεμεσό!

Το γιορτινό Winter Fair που διοργάνωσε το Waldorf School of Limassol από το πρωί μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (15/12) αγκαλιάστηκε από μικρούς και μεγάλους που έδωσαν το παρόν τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 10:00 με τους μαθητές του Waldorf School να τραγουδούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, που έμαθαν από τους δασκάλους τους, και να ενθουσιάζουν τους παρευρισκόμενους.

Winter Fair 2018
[Photo Credits: ONLINEPIKAIROTITA]
Στη συνέχεια, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν μεταξύ τους και να φτιάξουν πανέμορφες χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες από διάφορα υλικά.

Σε κάθε τραπέζι, που στήθηκε μέσα στις αίθουσες του σχολείου, υπήρχαν διαφόρων ειδών υλικά και έτσι τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν διαφορετικές δημιουργίες.

Winter Fair 03
[Photo Credits: ONLINEPIKAIROTITA]
Την ίδια ώρα, οι γονείς μπορούσαν να απολαύσουν τα ζεστά ροφήματα (σοκολάτα, μηλίτη, καφέ, τσάι) και τα λαχταριστά γλυκίσματα (κέικ, μπισκότα κ.α.) που πρόσφερε το σχολείο.

Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερο ενθουσιασμό στα παιδιά ήταν η κουκλοθεατρική παράσταση, στην οποία προσηλώθηκαν για να ακούσουν προσεχτικά την διήγηση της ιστορίας και τους διαλόγους.

Winter Fair 2018
[Photo Credits: ONLINEPIKAIROTITA]
Ήταν μια υπέροχη γιορτή σε χριστουγεννιάτικο κλίμα και μόνο επιτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί καθώς γέμισε με χαμόγελα τα παιδικά πρόσωπα.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close