Οι Γερμανοί συνέλαβαν τους Απολλωνίστες για ναζιστικά σύμβολα

Η αιτία που οδήγησε στη σύλληψη των 3 οπαδών του Απόλλωνα από τις Γερμανικές αρχές.

Eintracht Frankfurt vs Apollon Limassol -- fans
Η κερκίδα του Απόλλωνα στον αγώνα κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

(OnlinEpikairotita) — Τα ναζιστικά σύμβολα που φορούσαν οι τρεις οπαδοί του Απόλλωνα ήταν η αιτία που οδήγησε στη σύλληψη τους από τις Γερμανικές αρχές.

Οι οπαδοί του Απόλλωνα είχαν βρεθεί στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας για να δουν τον αγώνα της ομάδας τους απέναντι στην Άιντραχτ, ενώ τρεις από αυτούς συνελήφθησαν από την αστυνομία της χώρας.

Η διοίκηση των «κυανόλευκων» κατήγγειλε ότι οι οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας υπέστησαν τεράστια ταλαιπωρία πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ η Αστυνομία προέβη χωρίς λόγο και αιτία σε συλλήψεις τριών οπαδών.

Πάντως, από πλευράς γερμανικής Αστυνομίας υποστηρίζεται ότι οι συλλήψεις έγιναν γιατί οι τρεις οπαδοί φορούσαν ρούχα που έφεραν ναζιστικά σύμβολα, κάτι που απαγορεύεται αυστηρά στη χώρα.

“Θα συνεχίσουμε με συνέπεια να σταματάμε και να καταδιώκουμε αυτά τα εγκλήματα”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία της Φρανκφούρτης, ενώ σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», που είναι η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία στη χώρα, διευκρινίζει ότι στις φανέλες των συγκεκριμένων οπαδών υπήρχε η νεκροκεφαλή των SS.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com