Για 2η φορά στη Eurovision η Καλομοίρα;

Kalomoira - Eurovision GREECE
Η Καλομοίρα για πρώτη φορά στην σκηνή της Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το «My Secret Combination» το 2008 στο Βελιγράδι.

(OnlinEpikairotita) — Την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για δεύτερη φορά φαίνεται πως καλείται να αναλάβει η Καλομοίρα Σαράντη.

Οι διεργασίες για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2019 είναι σε πλήρη εξέλιξη κι όλα δείχνουν πως η ΕΡΤ προσανατολίζεται σε μια επιτυχημένη Eurostar για την εκπροσώπησή της στο Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται το επίσημο σωματείο των φίλων της Eurovision στην Ελλάδα (OGAE Greece), η Καλομοίρα πραγματοποίησε χθες Παρασκευή (16/11) συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Παρότι η τραγουδίστρια δεν έχει δώσει τελική απάντηση, όλα δείχνουν πως θα υπάρξει συμφωνία αφού το κλίμα παρά ήταν θετικό, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Η Καλομοίρα εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2008 στο Βελιγράδι με το τραγούδι «My Secret Combination» και απέσπασε την πολύ τιμητική 3η θέση στον διαγωνισμό.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com