Απόψεις

Για πρώτη φορά…

Για πρώτη φορά αισθάνθηκα πως η χώρα μου είναι σε κάτι πρώτη. Αισθάνθηκα πως υπάρχει οργάνωση και σεβασμός στη δημόσια υγεία.

Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που η Πολιτεία μερίμνησε με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού στη χώρα μας και με κάθε δυνατό τρόπο προσπάθησε να μειώσει τη μετακίνηση των πολιτών. Όταν άλλες χώρες δεν πήραν καν απαραίτητα μέτρα, η δική μας έκανε τα πάντα για να περιορίσει τη μετάδοση του ιού στις ευπαθείς ομάδες και τους ανθρώπους που ανήκουν στους υπερήλικες.

Είναι σημαντικό χωρίς κομματικούς φανατισμούς να αναγνωρίζουμε τις σωστές κινήσεις, να γινόμαστε ένα και να αντιληφθούμε πως αυτή τη στιγμή ένας και μόνο είναι ο εχθρός: ο ιός που απειλεί τους τελευταίους μήνες τη δημόσια υγεία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι η δική μας ώρα να αναλάβουμε κοινωνική ευθύνη, η δική μας στιγμή να αποδείξουμε πως λειτουργούμε με βάση το ‘’εμείς’’ και όχι με βάση το ‘’εγώ’’.

Για να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και αυτή η κρίση και σαν άλλοι Ιώβ να βγούμε νικητές από μία τόσο δύσκολη δοκιμασία..

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close