ΜΟΥΣΙΚΗΤΗΛΕΟΡΑΣΗΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γνωστή Κύπρια ηθοποιός συμμετείχε στο The Voice της Γαλλίας [video]

Γνωστή Κύπρια ηθοποιός δήλωσε συμμετοχή στο The Voice της Γαλλίας, όπου και επιλέχθηκε στους 70 υποψηφίους για τα Blind Auditions, ανάμεσα από 40.000 άλλους συμμετέχοντες.

Ο λόγος για την κύπρια ηθοποιό Μαριέλλα Σαββίδου που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, “Εθνική Ελλάδος”, που προβάλλεται από το MEGA Ελλάδος.

H Mαριέλλα ερμήνευσε το “Sing it back” με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του The Voice, καθώς δεν γύρισε κανένας από τους κριτές. Το επεισόδιο με την εμφάνιση της συμπατριώτησας μας προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου στο γαλλικό κανάλι TF1.

Μαζί της ήταν άλλη μια διάσημη ηθοποιός – σεναριογράφος, η Χριστιάνα Αρτεμίου, γνωστή από τις επιτυχημένες κυπριακές σειρές “Αίγια Fuxia”, “Santa Γιολάντα” και “Την Τύχη Μου Μέσα”.

 

Δείτε την εμφάνιση της Μαριέλλας στο The Voice of France 2015:

https://www.youtube.com/watch?v=UEz6Jzl9X_A

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα κάνεις κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)