ΒίντεοΜουσική

Το πιο ωραίο Loquita challenge της Φουρέιρα είναι Κυπριακό!

Υποθέτουμε ότι γνωρίζετε την ύπαρξη του «Loquita challenge» το οποίο ξεκίνησε η Ελένη Φουρέιρα πριν από πέντε μήνες περίπου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τραγουδίστρια που κατάφερε να ανεβάσει την Κύπρο για πρώτη φορά στη δεύτερη θέση του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, «προκάλεσε» τους ακόλουθους της να χορέψουν στους ρυθμούς του τραγουδιού ‘Loquita’ που κυκλοφόρησε με τον Claydee Lupa τον Ιούλιο του 2019 και να το ανεβάσουν στο Instagram με το hashtag #loquitachallenge.

Στο challenge (ελληνιστί: πρόκληση) συμμετείχαν αρκετοί Έλληνες επώνυμοι, αλλά και εκατοντάδες κόσμου που δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει τις χορευτικές του ικανότητες εντός και εκτός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Παρότι πέρασε καιρός από τότε, η Φουρέιρα φαίνεται πως εξακολουθεί να προκαλεί/προσκαλεί το κοινό της να χορέψει στον, αρκετά εθιστικό θα λέγαμε, ρυθμό του Loquita. Αυτή τη φορά σε συναυλία που πραγματοποίησε την Πέμπτη παρέα με τον Πέτρο Ιακωβίδη στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο ‘Monte Caputo’, στη Λεμεσό, για το γκαλά πάρτι ενός γνωστού ελεγκτικού οίκου.

Οι πέραν των 1000 θεατών που βρέθηκαν στο γνωστό κέντρο διασκέδασης αποθέωσαν την τραγουδίστρια και αυτή ανταπέδωσε την αγάπη της καλώντας έξι άτομα από το κοινό να ανέβουν στη σκηνή και να κάνουν μαζί «το πιο ωραίο Loquita challenge που έγινε ποτέ», όπως η ίδια ανέφερε.

Με το ξεκίνημα του τραγουδιού, η Ελένη Φουρέιρα είχε ήδη εντοπίσει το νικητή αλλά έδωσε την ευκαιρία και στους υπόλοιπους να δείξουν της ικανότητες τους. Η «μάχη» για το καλύτερο λίκνισμα έγινε ανάμεσα σε δύο άντρες, τον Λοΐζο και τον Αντρέα. Αν και η Φουρέιρα ήθελε και τους δύο νικητές -μάλλον την είδε GNTM- τελικά επέλεξε τον Λοΐζο, ο οποίος κέρδισε μία selfie με την τραγουδίστρια.

Διαβάστε περισσότερα

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close