Όλα ρηχά κι όλα κενά. Σας μεταδίδω τα νέα από το κέντρο του κόσμου. Στασιμότητα! Παρακμή! Τα πάντα ακίνητα, άυλα, σαν να μην μπορεί να τα αγγίξει πια κανείς…

«Να σου δώσω μια να σπάσεις, αχ βρέ κόσμε γυάλινε και να φτιάξω μια καινούργια κοινωνία ΑΛΛΗΝΕ.» —Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου

Οι άνθρωποι αποσβολωμένοι μπρος στους αναμεταδότες ενός ηλίθιου θεάτρου σκιών, μιας παράλογης και διεφθαρμένης παράστασης, παρακολουθούν ασήμαντα ανθρωπάκια, εκείνα τα μικρά, ασήμαντα ανθρωπάκια, που εξουσιάζουν τον κόσμο, να λένε πως «μπόρα είναι και θα περάσει». Μια μπόρα τόσο βίαιη και ξεδιάντροπη που ξεγύμνωσε και θα ξεγυμνώσει κάθε ζωντανό πλάσμα του κόσμου τούτου!

«Ένα – ένα τα βάζατε τα λιθαράκια σας και τελικά τα καταφέρατε.»

Και θα αφήσει μάνες χωρίς φαΐ για να ταΐσουν τα παιδιά τους και πατρίδες δίχως χώμα για να θάψουν τους νεκρούς τους. Και σεις γελάτε, γελάτε με τον πόνο των φτωχών και πεινασμένων! Έτσι μάθατε πάντα να κάνετε, να γελάτε και να εξαπατάται.

Να παίζεται παιχνίδια με αίμα ξένο, αίμα δανικό. Νοιώθετε μεγάλοι και τρανοί, μα δεν υπολογίσατε ποτέ, πως εμείς οι άνθρωποι είμαστε διαολεμένα όντα!

«Όταν τελειώσει το φαΐ, και τα παιδιά πεινάσουν,
η μάνα θ’ ανασηκωθεί, και με τσεκούρι και σπαθί
όλοι εκείνοι οι εχθροί, το αίμα που μας έκλεψαν θα χάσουν.»

Η Άρια Φυλή, πριν από ένα αιώνα περίπου, προσπάθησε να καταστρέψει καθετί ανθρώπινο, καθετί διαφορετικό και να κρατήσει εν ζωή μονάχα τους “εκλεκτούς” της. Δεν τα κατάφεραν αλλά επανήλθαν εκατό χρόνια μετά να προσπαθούν να χειραγωγήσουν τον κόσμο μας, με συμβόλαια και γραβάτες. Τα όπλα πια δεν έχουν μπέσα.

«Καλοί ήμαστε και του λόγου μας, πουλάμε την ψυχή μας με το γραμμάριο.»

Η πίστη στον “Χρυσό Θεό” μας έφερε εδώ που ήμαστε. Μόνοι και αφημένοι στο σκοτάδι να ψάχνουμε αλήθεια στο σκηνικό που έφτιαξαν τρανοί μάστορες και ιέρειες του χρηματοοικονομικού συστήματος για εμάς, την κατώτερη τάξη. Διαχώρισαν τον άνθρωπο σε καλό και κακό, πλούσιο και φτωχό.

Το μόνο που μας απομένει, είναι η θέληση για αντίσταση. Η θέληση για ένα καλύτερο αύριο. Όχι εκείνο το αύριο που έφτιαξαν για εμάς. Όχι ακόμα ένα “American Dream” αλλά ένα αληθινό αύριο με μια ανθρωπότητα ενωμένη και αδιάσπαστη, να ζει για τον άνθρωπο και όχι για τον πλούτο του ανθρώπου.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com