BlogOE TEAM STUFF

Η γυναίκα σκοτώνει την ΑΓΑΠΗ στο βωμό του ΕΡΩΤΑ!


Ο Δημιουργός τα πάντα ”εν σοφία Εποίησε” λέει και η εκκλησία μας…Άραγε η ύπαρξη του άντρα (Αδάμ) πριν από τη γυναίκα (Εύα) εκτός του γεγονότος ότι ο άντρας θα αποτελούσε τον αιώνιο προστάτη της, δε σημαίνει παράλληλα και μεγαλύτερη εσωτερική σταθερότητα και ψυχική δύναμη; Προφανώς, λέω και γω με το ”φτωχό” μου το μυαλό…Γιατί σας τα λέω αυτά; Γιατί σήμερα θα κάνουμε μια βαθιά βουτιά στη ψυχοσύνθεση των γυναικών, θα αναλύσουμε χαρτί και καλαμάρι το συνειρμικό υποσυνείδητο τους και πως αυτό της παρασέρνει στο να απομακρυνθούν από την αγάπη,να είναι φανατικές υποστηρίκτριες του έρωτα και να σκοτώνουν την προδιαγραφόμενη ευτυχία τους με το ίδιο τους το μυαλό!

Η γυναίκες μπορεί να έδωσαν αιματηρούς αγώνες για να επιτύχουν την ισότητα με το άλλο φύλο ωστόσο η ψυχική ισχύς τους δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει ισότιμη με μας γιατί μέσα στο μυαλό μιας γυναίκας γίνεται ένας χαώδες και τεράστιος πόλεμος συναισθημάτων, με το σώμα να είναι άοπλο και το υποσυνείδητο να δίνει αυθόρμητες εντολές κυριεύοντας κάθε ίχνος λογικής και πνευματικής σταθερότητας.
Στην κοινωνία του 21ου αιώνα είναι ευρέως γνωστό και γω ως άντρας το λαμβάνω καθημερινά μιλώντας με χιλιάδες γυναίκες (υπερβάλλω- με δεκάδες εννοώ) μας κατηγοράτε πως σκεφτόμαστε μόνο το μόριο μας, πως αντί να δρούμε βάση του πάνω κεφαλιού λειτουργούμε βάση των προσταγών του ”κάτω”. Αλλά αν ρίξουμε φως στη ρίζα των πραγμάτων έλα που δεν είναι έτσι…

Με τη πρόωρη και φτιαχτή απόρριψη(κοινώς το ”φτίσιμο”) αγαπητές μου φίλες κολλάτε σαν γραμματόσημα. Τα πολλά όμως και συνεχόμενα όχι σε μια γυναίκα δημιουργούν στο μυαλό της την εμμονή δηλαδή (κατά την ψυχολογία) – μια ιδέα που περιβάλλει τη σκέψη μας, δεν έχει πραγματικό νόημα και συνοδεύεται από δυσάρεστα συναισθήματα όπως άγχος, φόβο, ανασφάλεια, αβεβαιότητα και δεν μπορούμε να την ελέγξουμε και να απαλλαγούμε από αυτή μόνο με τη θέληση. (το άοπλο σώμα που λέγαμε πρίν) Αυτόματα η προσέλκυση συγκεκριμμένου αρσενικού γίνεται ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ από τον ανίκανο να αντιδράσει στα εξωτερικά ερεθίσματα γυναικείο νου. Ο κυβερνοχώρος και πραξικοπιματίας που ακούει στο όνομα ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ στέλνει έπειτα ξεκάθαρα τις εντολές του: ”Έχεις ερωτευτεί” και σε τρελαίνει για ένα ψέμα στην ουσία! O ΠΟΘΟΣ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΚΤΗΤΟΥ σε κάνει παρανοική και τον τρέχεις από πίσω σαν εξαρτημένη, σαν αιλουροειδές που μόλις έχει πέσει στην αντίληψη του ένα ελάφι,σαν ένα μανιασμένο ζόμπι που ψάχνει απελπισμένα για αίμα! 
Και όλα αυτά γιατί; ”Για ένα πουκάμισο αδειανό; για μια Ελένη;” (όπως έγραψε και ο αείμνηστος Γιώργος Σεφέρης) Για να συνειδητοποιήσεις ότι 2,3,4,10 χρόνια σχέσης πάνε στράφι γιατί έχασες τον ενθουσιασμό σου, γιατί σου τελείωσε ο έρωτας; Θα σου απαντήσω εγώ. Ποιός έρωτας; Έρωτας δεν υπήρξε ποτέ και ήταν ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ αλλά το βλεπες σαν ένα αφροδισιακό παιχνίδι…Συνειδητοποιείς στο τέλος πως είσαι ένα αδύναμο ων που υποτάσσεται στα πάθη του και μπορεί να πετάξει στο κάλαθο των αχρήστων 2,3,4,10 χρόνια από τη ζωή του για μια επιπολαιότητα, για ένα ΠΕΙΣΜΑ της κακιάς στιγμής!

Σύντροφο επιλέγουμε λατρεμένες μου αναγνώστριες ΜΟΝΟ με γνώμονα την ΑΓΑΠΗ! Έρωτας χωρίς αγάπη είναι καρδιά χωρίς αίμα, πνεύμονες χωρίς οξυγόνο. Αγάπη θα πεί αμιβαίος σεβασμός, εκτίμηση, θαυμασμός, συμπόνια και να χαίρεσαι με τη χαρά του έταιρού σου ήμισι. Για σας το λέω…γιατί οι άντρες το κάνουμε. Έχει ανυπολόγιστη αξία για ένα άντρα να ξέρει ότι τον θαυμάζει η σύντροφος του. Τα άλλα για τους κυρίους δεν είναι τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο από ερωτικές φάσεις,στιγμές και ικανοποίηση της ημερίσιας δίψας για σεξ που ζητάει ο οργανισμός μας.

ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ αλλά πρώτα ΑΓΑΠΕΙΣΤΕ το σύντροφο σας. Γιατί η ΑΓΑΠΗ ζει για πάντα ενώ ο ΕΡΩΤΑΣ πεθαίνει και σβήνει μέσα από το χρόνο.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

Harris Miltiadous

Σπούδασε Επικοινωνία, Μέσα και Πολιτισμό στο Πάντειον Πανεπιστήμιο.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close