ΜΟΥΣΙΚΗΤΗΛΕΟΡΑΣΗΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Κατερίνα Καμπανέλλη ερμηνεύει «Take Me To Church» από Hozier [video]

Η 19χρονη Κατερίνα Καμπανέλλη από τη Λεμεσό, που ″τρέλανε″ τους coaches του The Voice 2 στο προηγούμενο επεισόδιο των Blind Auditions, επιχείρησε να ερμηνεύσει τη μεγάλη επιτυχία «Take Me To Church» από Hozier.

Η Κατερίνα απέδειξε με το πέρασμα της από τη σκηνή του The Voice κατά τη περσινή αλλά και φετινή χρονιά, πως έχει μια εξαιρετική φωνή, που με αρκετή δουλειά μπορεί να φθάσει μέχρι και στον τελικό του εν λόγω talent show.

 

Αφού κόπηκε στο The Voice 1, πείσμωσε και κατάφερε φέτος να κάνει και τους τέσσερις κριτές του σόου να γυρίσουν τις καρέκλες τους και να αναφερθούν στο πόσο μετανιωμένοι ήταν που δεν την επέλεξαν κατά την περσινή χρονιά.  Η 19χρονη επέλεξε να ξεκινήσει το ταξίδι της στο The Voice στην ομάδα του Μιχάλη των STAVENTO και φαίνεται να είναι έτοιμη για να περάσει το επόμενο εμπόδιο των Battles και να μπει στα Lives του The Voice 2.

Εμείς της το ευχόμαστε.

Δείτε την Κατερίνα Καμπανέλλη να ερμηνεύει «Take Me To Church»:

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)