Τηλεόραση

Το ντοκιμαντέρ ‘Ice on Fire’ του Ντι Κάπριο για την κλιματική αλλαγή

Μέσα από το ντοκιμαντέρ ‘Ice on Fire’, ο βραβευμένος με Όσκαρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο προτείνει λύσεις για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετήθηκε από την Αμερικανίδα Λέιλα Κόνερς και θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουνίου 2019 στο αμερικανικό δίκτυο HBO.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, παραγωγός και αφηγητής στο ντοκιμαντέρ Ice on Fire, μιλά για την καταστροφική επίδραση που θα έχει το λιώσιμο των πάγων και πώς οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην περιοχή της Αρκτικής θα οδηγήσουν σε πλημμύρες και ξηρασίες σε όλο τον κόσμο.

Δεν στέκεται όμως στους κινδύνους αλλά προχωράει ένα βήμα παραπέρα και εστιάζει στις λύσεις που παρέχουν οι επιστημονικές εξελίξεις και οι οποίες χρειάζεται να εφαρμοστούν άμεσα για να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή.

 

«Οι συνεργάτες μου και εγώ κάναμε το Ice on Fire για να δώσουμε φωνή στους επιστήμονες και τους ερευνητές που εργάζονται ακούραστα κάθε μέρα στην πρώτη γραμμή κατά της κλιματικής αλλαγής», ανέφερε ο Ντι Κάπριο σε πρόσφατη δήλωση του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δημιουργεί ντοκιμαντέρ που έχει να κάνει με την κλιματική αλλαγή και το περιβάλλον. Φέτος έκανε το Sea of Shadows για τη vaquita, την μικρότερη φάλαινα στον κόσμο που απειλείται με εξαφάνιση, ενώ άλλα έργα του είναι τα Before the Flood, A Plastic Ocean και Virunga.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close