Επιστήμη & Τεχνολογία

Instagram – 4 tips για να αυξήσεις τους Followers σου ΤΩΡΑ!

«Καλημέρα. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα. Σήμερα το πρωί μόλις άνοιξα τα μάτια μου έλεγξα τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram, αφού είναι η πρώτη μου έννοια μόλις ξυπνήσω, και παρατήρησα πως οι Followers μου μειώθηκαν αντί να αυξηθούν. Πραγματικά δεν ξέρω τον λόγο. Τι πρέπει να κάνω για να τους αυξήσω;»

Στην μετά-Facebook εποχή (αφού το Facebook πλέον θεωρείται ξεπερασμένο) το Instagram μπήκε για τα καλά στις ζωές μας, ρίζωσε, έγινε εθισμός και μανία! Είναι στην μόδα!

Χρησιμοποιείται από διάσημους τραγουδιστές, πολιτικούς, ηθοποιούς, γυμναστές, γιατρούς, φτωχούς, πλούσιους!

Celebrity-Instagram-Pictures-Feb-21-2013Πώς μπορείτε να αυξήσετε τους Followers σας εύκολα χωρίς να χρεωθείτε ή να κουραστείτε ιδιαίτερα;

Σας προτείνουμε τα  ακόλουθα 4 βήματα για να αυξήσετε γρήγορα και  αποτελεσματικά τους Followers σας στις επόμενες κιόλας μέρες.

 1. Περισσότερα hashtags; = Περισσότεροι followers!

Και εμένα «μου την δίνει» να βλέπω στις φωτογραφίες όσων ακολουθώ στο Instagram αμέτρητα hashtags. Το βρίσκω κουραστικό και τρομερά βαρετό, αλλά έρευνες έδειξαν πως οι φωτογραφίες που έχουν πολλά hashtags κερδίζουν περισσότερες καρδούλες ( = likes) στο Instagram σε αντίθεση με αυτές που έχουν 1, 2 ή 3 hashtags!

Σύμφωνα μ με χρώματα, με όμορφα background, στον ήλιο, στην σκιά, με διαφορετικά χρώματα. Ο κόσμος έχει βαρεθεί τις ίδιες πόζες στις selfies!ε σχετική έρευνα, ο ιδανικός αριθμός για hashtags είναι 7.

Στόχος σας λοιπόν από εδώ και πέρα, να προσέξετε τα hashtags που χρησιμοποιείτε στις φωτογραφίες που ανεβάζετε στο Instagram! Κοιτάξτε επίσης να είστε πρωτότυποι στα hashtags σας!

Μην το παρακάνετε όμως ε;

 1. «Τραβήξτε» ξεχωριστές selfies!

Μην ανεβάζετε κάθε πρωί selfie από το κρεβάτι σας ή με το κουστούμι της δουλειάς πριν αναχωρήσετε από το σπίτι! Προσπαθήστε να «τραβάτε» μοναδικές selfie με χρώματα, με όμορφα background, στον ήλιο, στην σκιά, με διαφορετικά χρώματα. Ο κόσμος έχει βαρεθεί τις ίδιες πόζες στις selfies!

26954272-Tourist-travel-couple-taking-selfie-in-Barcelona-with-smart-phone-camera-Trendy-cool-urban-city-coup-Stock-Photo images

 1. Πόσες φωτογραφίες ανέβασες σήμερα;

Ο αριθμός των φωτογραφιών που ανεβάζεις καθημερινά παίζει καθοριστικό ρόλο στο αν θα κρατήσεις τους Followers σου ή όχι και στο αν θα αποκτήσεις περισσότερους ή όχι!

Σύμφωνα με την διάσημη ερευνήτρια Saeideh Bakshi με το να ανεβάζει κανείς καθημερινά πολλές φωτογραφίες δεν θα καταφέρει να αυξήσει ούτε τα likes του αλλά ούτε και τους Followers του. Ο ιδανικός αριθμός για posts στο Instagram είναι 1-2 την ημέρα!

Δείτε το από μια άλλη οπτική γωνία. Εάν ανεβάζετε 1 φωτογραφία την ημέρα, οι «οπαδοί» σας θα την περιμένουν πώς και πώς!7

instagram-crop

 1. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο δημιουργικοί μπορείτε!

Επιλέξτε τα κατάλληλα filters για τις φωτογραφίες σας! Η εφαρμογή προσφέρει εξαιρετικά tools:

 • Adjust (περικοπή και ίσιωμα)
 • Brightness (φωτεινότητα)
 • Contrast (αντίθεση)
 • Warmth
 • Saturation (κορεσμός)
 • Highlights (φωτεινότητα στα φωτεινά σημεία)
 • Shadows (σκιές)
 • Vignette
 • καιSharpen (ευκρίνεια)

Αξιοποιείστε τα λοιπόν! 🙂

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Yiannis Constantinou

Σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομική στο Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)