Καταζητείται ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης

(OnlinEpikairotita) — Για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου καταζητείται ο Ιβάν Σαββίδης και τέσσερις φρουροί του.

Ο μεγαλομέτοχος και Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, και άλλα τέσσερα μέλη της προσωπικής του φρουράς αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παραβίαση αθλητικής νομοθεσίας και ειδικότερα για παράνομη είσοδο σε αθλητικό χώρο.

Παρότι δεν έχει εκδοθεί ακόμα ένταλμα σύλληψης εναντίον του, θα διαταχθεί η άμεση σύλληψή του μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ εάν δεν εμφανιστεί στον Εισαγγελέα εντός 24 ωρών.

Η κατηγορία, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα, αφορά μόνο την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο και όχι την οπλοκατοχή.

Σημειώνεται πάντως πως σε αθλητικούς χώρους δεν επιτρέπεται η οπλοκατοχή, ούτε σε αστυνομικούς.

Πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως διενεργείται προανάκριση εις βάρος του Ιβάν Σαββίδη. Όπως πρόσθεσαν, η εισβολή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα είναι αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος, για το οποίο, σύμφωνα με τον νόμο, τηρείται η διαδικασία του αυτοφώρου που επιβάλλει τη σύλληψη του δράστη εντός 24 ωρών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το αυτόφωτο λήγει σήμερα το βράδυ.

Υπενθυμίζουμε ότι μόλις ακυρώθηκε το γκολ που έβαλε ο Βαρέλα στο 90′, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έφυγε από τη σουίτα, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και κατευθυνόμενος προς τους διαιτητές ζήτησε το λόγο για το ακυρωθέν τέρμα. Μάλιστα φωτογραφίες απεικονίζουν τον Ιβάν Σαββίδη να οπλοφορεί.

Copyright © 2018 OnlinEpikairotita.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.