Κατερίνα Καμπανέλλη: Το «The Voice» και η συνεργασία με τον Claydee

Η 19χρονη Κατερίνα Καμπανέλλη από τη Λεμεσό, πήρε την απόφαση να πατήσει για δεύτερη φορά τη σκηνή του Voice. Πέρυσι δεν είχε γυρίσει κανένας coach…

Αυτή τη φορά όμως τα καταφέρνει να κάνει και τους 4 coach να γυρίσουν!

Η Κατερίνα επέστρεψε γεμάτη αυτοπεποίθηση, ερμηνεύοντας το κυπριακό παραδοσιακό τραγούδι «Τριανταφυλλένη» και κάνοντας τους τέσσερις coaches να πουν για το πόσο μετανιωμένοι ένιωσαν πέρυσι που δεν είχαν γυρίσει.

Ο Μιχάλης, η Μελίνα, ο Αντώνης και η Δέσποινα ενθουσιάστηκαν όταν αντίκρισαν ξανά την Κατερίνα. «Έχεις κάτι αγγελικό όταν τραγουδάς» της είπε η Δέσποινα, ενώ η Μελίνα της χάρισε μια μεγάλη αγκαλιά πάνω στη σκηνή. «Ήρθες με άλλο αέρα και αυτοπεποίθηση στη φωνή σου» της είπε ο Αντώνης, όμως η Κατερίνα τους στεναχώρησε πολύ… Επέλεξε να ακολουθήσει την ομάδα του Μιχάλη.

Στον πρώτο κύκλο του ″The Voice″ είχε εμφανιστεί με το τραγούδι «Hallelujah» , ωστόσο τότε δεν έκανε καμία καρέκλα να γυρίσει.

Η Κατερίνα Καμπανέλλη κατάγεται από τη Λεμεσό της Κύπρου. Από 10 ετών παρακολουθεί μαθήματα σε ωδείο ενώ έχει κάνει και 8 χρόνια μαθήματα φωνητικής. Η αγάπη της για τη μουσική και το θέατρο είναι μεγάλη. Έχει συμμετάσχει σε μιούζικαλ στην Κύπρο και στην θεατρική παράσταση «Glee the musical». Η ίδια δηλώνει ότι την διακατέχει μια θεατρικότητα στην καθημερινή της ζωή και η κάθε μέρα είναι μια παράσταση.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε κυκλοφόρησε το single «Because of you» –Κatie Bell feat Claydee.

Η ερμηνεία της Κατερίνας Καμπανέλλη με το τραγούδι «Τριανταφυλλένη» στο τρίτο επεισόδιο του ″The Voice 2″ της Ελλάδας:

Η ερμηνεία της Κατερίνας Καμπανέλλη με το τραγούδι «Hallelujah» στο όγδοο επεισόδιο του ″The Voice 1″ της Ελλάδας:

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com