ΤΕΝΙΣ

Στις 18 Απριλίου στη Σφαλαγγιώτισσα η κηδεία του αντισφαιριστή Κωνσταντίνου Ηλία

OnlinEpikairotita —  Κηδεύεται στις 18 Απριλίου ο Kύπριος αντισφαιριστής Κωνσταντίνος Ηλία “Νίνο”, ο οποίος απεβίωσε την Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Η κηδεία του Κωνσταντίνου Ηλία θα τελεστεί την Τρίτη 18 Απριλίου 2017 και ώρα 13:00 από την εκκλησία Κοσμά Αιτωλού στη Σφαλαγγιώτισσα όπου και θα ακολουθήσει η ταφή. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 12:00 μέχρι τις 13:00 πριν την Εξόδιο Ακολουθία, ενώ αντί στεφάνων θα γίνονται δεκτές εισφορές για τη δημιουργία ειδικού ταμείου για ανάπτυξη και προώθηση νεαρών ταλέντων του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου (Famagusta Tennis Club).

Μετά από παράκληση της οικογένειας του Κωνσταντίνου Ηλία “Νίνο”, όσοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους στην κηδεία τον νεαρό αντισφαιριστή, καλούνται να φορέσουν άσπρες μπλούζες, κι όχι μαύρες ως είθισται.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Αμμοχώστου αποφάσισε, ως ένδειξη συμπαράστασης προς την οικογένεια του αγαπημένου νεαρού αθλητή του Κυπριακού τένις, να αναλάβει τα έξοδα της κηδείας και να φιλοξενήσει μετά την ταφή τους φίλους και γνωστούς του νεαρού στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, που βρίσκονται στην οδό Μεσαορίας 3 στην Λεμεσό (κλικ εδώ για να δείτε χάρτη).

Επιπρόσθετα αποφάσισε, ως ένδειξη πένθους, όπως οι σημαίες του Ομίλου κυματίζουν μεσίστιες για 40 ημέρες.

(PHOTO BY CON AVRAAM)

 

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα έκανες κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)