ΠοδόσφαιροΣπορ

Κίνδυνος αποκλεισμού για την ΑΕΛ από τη FIFA: Διαμάχη Tiago Targino Vs ΑΕΛ Λεμεσού

AEL goal David Purday

Η ΑΕΛ αρνείται να συμμορφωθεί με την απόφαση που ψηφίστηκε από μονομελή Επιτροπή της FIFA στις 15 Σεπτεμβρίου 2014, σχετικά με τη συμβατική διαφορά με τον Tiago Targino, ο οποίος ήταν ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ για τη σεζόν 2013/2014.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή θα ζητήσει αμέσως την έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας για την επιβολή κυρώσεων (όπως πρόστιμο, αποκοπή βαθμών, την απαγόρευση εγγραφής  νέων ποδοσφαιριστών και τον υποβιβασμό σε χαμηλότερη κατηγορία) εφόσον η συμφωνία που προτάθηκε από την άλλη πλευρά προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ παραμένει ανεκμετάλλευτη.

Αυτό σημαίνει ότι αν η ΑΕΛ δεν καταβάλει το οφειλόμενο ποσό, η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA θα επιβάλει, σύντομα, μία από τις προβλεπόμενες αυστηρές κυρώσεις.

Ο αντιπρόσωπος ποδοσφαιριστών, αξιώνει από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA την επιβολή κυρώσεων, και ειδικότερα την αφαίρεση 6 βαθμών και, αν η πληρωμή αποτύχει ξανά, τον υποβιβασμό σε χαμηλότερη κατηγορία. Επίσης, με ανακοίνωσή του αξιώνει από την UEFA την απώλεια της Άδειας από την ΑΕΛ για την επόμενη σεζόν, λόγω καταπάτησης του άρθρου 64 του Πειθαρχικό Κώδικα της FIFA, από τη στιγμή που η απόφαση είναι οριστική και δεσμευτική.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close