Λεμεσός

Κλειστοί δρόμοι λόγω αντικατάστασης λαμπτήρων σε LED στη Λεμεσό

Ταλαιπωρία θα υποστούν τις επόμενες εβδομάδες αρκετοί οδηγοί στην επαρχία Λεμεσού, λόγω εργασιών που θα εκτελούνται για την αντικατάσταση λαμπτήρων σε τύπου LED.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά δρόμοι σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της πόλης

  • Τρίτη 11/2/2020 μέχρι Πέμπτη 13/2/2020, 08:30 – 14:00

Στο συνδετήριο δρόμο μεταξύ των κυκλικών κόμβων Πολεμιδιών και Νέου Λιμανιού θα εκτελούνται εργασίες, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για την περίοδο 5-7/2/2020 αλλά αναστάλθηκαν εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό και αντιστρόφως θα κλείνει η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας σε μήκος 1χλμ. περίπου, ενώ η διακίνηση της τροχαίας θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

  • Πέμπτη 13/2/2020 μέχρι Παρασκευή 21/2/2020, εκτός Σαββατοκύριακου, 09:00 – 12:30

Στον Παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, παρά τους κυκλικούς κόμβους Πολεμιδιών και Αγ. Φύλας θα εκτελούνται εργασίες. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία θα κλείνουν τμηματικά ο υπηρεσιακός συνδετήριος δρόμος στα βόρεια που συνδέει τον κυκλικό κόμβο Αγ. Φυλάξεως προς την εκκλησία Αγ. Αρσενίου και ο υπηρεσιακός συνδετήριος δρόμος στη νότια πλευρά από τον κυκλικό κόμβο Αγ. Φύλας προς τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών και η διακίνηση της τροχαίας θα γίνεται από τον Παρακαμπτήριο δρόμο.

  • Παρασκευή 21/2/2020 μέχρι Τρίτη 25/2/2020, εκτός Σαββατοκύριακου, 09:00 – 12:30

Στον Παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Γερμασόγειας και Αγίου Αθανασίου θα εκτελούνται εργασίες, κατά τη διάρκεια των οποίων θα κλείνει η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας σε μήκος 1χλμ. Περίπου με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό και αντιστρόφως. Η διακίνηση της τροχαίας θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

  • Σάββατο 15/2/2020 και Κυριακή 16/2/2020, 08:30 – 16:00

Στον Παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, παρά τον κυκλικό κόμβο Αγίου Αθανασίου θα εκτελούνται εργασίες, κατά τη διάρκεια των οποίων θα κλείνει η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας σε μήκος 1χλμ. περίπου με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό και αντιστρόφως, ενώ η διακίνηση της τροχαίας θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close