Τηλεόραση

Ο κόσμος ανέδειξε νικητή τον Σωκρατή αλλά έδωσαν αλλού το έπαθλο του ‘Power Of Love’

(OnlinEpikairotita) — Μπορεί ο Πάνος Ζάρλας να αναδείχθηκε νικητής του ‘Power Of Love’ για τους άνδρες, ωστόσο αυτός που βγήκε πρώτος στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού ήταν ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.

Το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που έκρινε τον νικητή για τους άνδρες του ‘Power Of Love’ προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις κι αυτό διότι σε άλλον διαγωνιζόμενο έδωσε την πρωτιά ο κόσμος και άλλος ήταν ο νικητής.

Οι κανόνες της ψηφοφορίας που θα αναδείκνυε τους νικητές του ριάλιτι άλλαξαν μετά το αποτέλεσμα του ημιτελικού, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Σωκράτης, κερδίζοντας και τα €2.500 της εβδομάδας. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε για δύο εβδομάδες για τους 2 διαγωνιζόμενους, ένα άνδρα και μια γυναίκα, που θα ήθελε να δει ως φιναλίστ στον τελικό.

Πρώτοι που πέρασαν στον τελικό με την ψήφο του κοινού ήταν ο Σωκράτης και η Στέλλα, ενώ ακολούθησε ψηφοφορία μεταξύ των παικτών του ‘Power Of Love’ για τους άλλους 4 φιναλίστ, που ήταν η Τζούλια, η Κυριακή, ο Πάνος και ο Μιχάλης. Μετά από εισήγηση της παρουσιάστριας, το κοινό κλήθηκε να ψηφίσει για έναν ακόμη διαγωνιζόμενο, με τον Παναγιώτη να γίνεται ο 7ος φιναλίστ.

Οι 7 φιναλίστ, 3 γυναίκες και 4 άνδρες, κατά την τελευταία εβδομάδα του ριάλιτι αγάπης ρίχτηκαν στην «μάχη» της ψηφοφορίας. Όμως αυτή τη φορά η ψήφος του κοινού δεν είχε την ίδια βαρύτητα, αλλά την μισή (δηλαδή 50%). Το υπόλοιπο 50% θα έβγαινε από τις ψήφους της κάλπης των παικτών του σπιτιού.

Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε ως νικητή τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, ενώ οι διαγωνιζόμενοι που παρέμειναν στο σπίτι του ριάλιτι ψήφισαν ως νικητή τον Πάνο Ζαρλά, ο οποίος κέρδισε εν τέλει το έπαθλο με την Στέλλα Μιζεράκη.

Τα σχόλια για το αποτέλεσμα ήταν εν πολλοίς αρνητικά, αφού το κοινό θεωρούσε πιο ορθό να κρίνει αυτό τον νικητή κι όχι μια ομάδα ανθρώπων που βρίσκεται στο σπίτι της αγάπης. Άλλωστε, όπως υποστήριξαν, αυτοί ήταν που έδιναν στήριξη στο ριάλιτι αυτούς τους πέντε μήνες που προβαλλόταν στην τηλεόραση.

Άλλοι πάλι υποστήριξαν πως οι διαγωνιζόμενοι είναι οι καταλληλότεροι για να ψηφίσουν τον νικητή, καθότι ζούσαν πολύ περισσότερο μαζί με τους συνδιαγωνιζόμενους τους από ότι έβλεπε ο κόσμος στην τηλεόραση, άρα και γνώριζαν καλύτερα ποιος αξίζει ή όχι. Πάντως, με την ίδια λογική θα μπορούσε να πει κάποιος πως αν γινόταν το ίδιο και στο περσινό ‘Survivor’, τότε ο Ντάνος δεν θα κέρδιζε ποτέ το έπαθλο του νικητή, αφού όλοι οι συμπαίκτες του τον ψήφιζαν συνεχώς για να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close