Κύπρος

Κυρίως αίθριος ο καιρός αλλά με χαμηλές θερμοκρασίες

Μη σας ξεγελά το φως του ήλιου... ο χειμώνας έρχεται!

Με λιακάδα αλλά και με χαμηλές θερμοκρασίες θα είναι το καιρικό σκηνικό για σήμερα, ενώ από αύριο αναμένεται να επιστρέψει η συννεφιά. Δεν αποκλείεται να έχουμε βροχές τις αμέσως επόμενες μέρες.

Σήμερα, ο καιρός προβλέπεται να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Θερμοκρασία: Στο εσωτερικό θα ανέλθει στους 25 βαθμούς, στα παράλια στους 24 βαθμούς και στα ψηλότερα ορεινά στους 17 βαθμούς.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Θερμοκρασία: Στο εσωτερικό θα πέσει στους 8 βαθμούς, στα νότια και στα ανατολικά στους 12 βαθμούς, στα δυτικά και στα βόρεια στους 11 και στα ψηλότερα ορεινά στους 7 βαθμούς.

Weather Cyprus_20.11.2019
Η πρόγνωση του καιρού στην Κύπρο για την Τετάρτη, 20/11/2019. [Table Credits: Department of Meteorology Cyprus]

Οι προβλέψεις για τις επόμενες τρεις μέρες

Την Πέμπτη, προβλέπεται να παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις κατά διαστήματα, ενώ το βράδυ και νωρίς το πρωί ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση σε κάποιες περιοχές.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, προβλέπεται να παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Το απόγευμα της Παρασκευής δεν αποκλείεται να υπάρξει μεμονωμένη και ελαφρά βροχή στα ορεινά, στα δυτικά και στα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι και το Σάββατο, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σημ.: Ο καιρός αναρτάται σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

oestaff

Το OnlinEpikairotita.com είναι μία ανεξάρτητη ενημερωτική ιστοσελίδα που παράγει πρωτογενές υλικό, αναδεικνύει απόψεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της επικαιρότητας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close