Αρχίζει η «επιβίβαση» της πρωτοβουλίας που φιλοδοξεί να ενώσει ολόκληρη την Κύπρο, προτάσσοντας τον επιχειρηματικό διάλογο!

Με την πρωτοβουλία Lead Cyprus, οι οργανισμοί Cypriot Enterprise Link και CyprusInno συνεργάζονται για να συνδέσουν το επιχειρηματικό οικοσύστημα του νησιού, μέσα από μία σειρά παράλληλων εκδηλώσεων που θα γίνονται σε όλες τις πόλεις.

Στόχος είναι η προώθηση της συμφιλίωσης και της συνεργασίας στο νησί ώστε να αντιμετωπιστούν κοινές οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις.

Η έναρξη της πρωτοβουλίας θα γίνει με το «Jump on the Bus», μία εκδήλωση που θα φέρει κοντά ανθρώπους και ιδέες σε δύο διαδρομές νοτιοανατολικά και βορειοδυτικά της Κύπρου.

Η πρώτη διαδρομή θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο (16/3), με τρία σημεία παραλαβής των συμμετεχόντων και με προορισμό την Πάφο.

Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 9:00 από τη Λευκωσία και θα κατευθυνθεί στη Λάρνακα και τη Λεμεσό για να παραλάβει τους εκεί ενδιαφερόμενους.

Τελικός προορισμός θα είναι το Πανεπιστήμιο Νεάπολης της Πάφου, όπου θα γίνει συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων σχετικά με το Lead Cyprus και τις δράσεις που θα ακολουθήσουν.

Το πρόγραμμα της πρώτης διαδρομής

  • 9:01-10:00, αναχώρηση από Λευκωσία (στάδιο ΓΣΠ)
  • 10:01-11:01, αναχώρηση από Λάρνακα (κυκλικός κόμβος – Καλό Χωριό)
  • 11:01-12:01, αναχώρηση από Λεμεσό (κυκλοφοριακός κόμβος Τζάμπο)
  • 12:01-15:01, συνάντηση-συζήτηση και μεσημεριανό στην Πάφο
  • 15:01-16:01, αναχώρηση προς Λεμεσό
  • 16:01-17:01, αναχώρηση προς Λάρνακα
  • 17:01-17:59, αναχώρηση προς Λευκωσία
  • 17:59, επιστροφή στη Λευκωσία

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και όσοι επιθυμούν να κρατήσουν μία θέση στο λεωφορεία που θα διασχίσει το νοτιοδυτικό τμήμα της Κύπρο μπορούν να κάνουν κράτηση εδώ.

Η δεύτερη διαδρομή του «Jump on the Bus» θα γίνει το επόμενο Σάββατο, 23 Μαρτίου, με δύο σημεία παραλαβής των συμμετεχόντων και προορισμό την Αμμόχωστο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Lead Cyprus.

Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τις σελίδες του Lead Cyprus σε Facebook, Twitter και Instagram για να λαμβάνετε απευθείας ενημέρωση σχετικά με την πρωτοβουλία.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com