ΕιδήσειςΚύπρος

Λεκτική επίθεση κατά Ρωσίδας σε χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει τρεις Κύπριες να επιτίθενται λεκτικά κατά Ρωσίδας σε χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα.

Το βίντεο αναρτήθηκε το βράδυ του Σαββάτο στο Facebook, από την ίδια τη Ρωσίδα που είχε καταγράψει το περιστατικό με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου της.

Σε αυτό απεικονίζεται σκληρή ρατσιστική γλώσσα εναντίον της Ρωσίδας από τρεις Κύπριες γυναίκες και μάλιστα μπροστά από ανήλικα παιδιά.

Η γυναίκα που δέχθηκε τη λεκτική επίθεση ονομάζεται Σβετλάνα Ζαίτσεβα, είναι 40 ετών και μητέρα τριών παιδιών, κατάγεται από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας και ζει μόνιμα στη Λεμεσό τα τελευταία 20 χρόνια.

Μιλώντας στην εφημερίδα ‘Πολίτης’ και τον δημοσιογράφο Μανώλη Καλατζή, είπε ότι «αυτά που φαίνονται στο βίντεο δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έκαναν και μου είπαν».

https://youtu.be/fl7jx8CAhk0

Ανέφερε στον δημοσιογράφο ότι το βράδυ της Παρασκευής, γύρω στις 20:30, είχε πάει στη Λάρνακα για να αφήσει ένα κλειδί στο σπίτι κάποιας φίλης της και επειδή δεν είχε ξαναπάει αναζήτησε την διεύθυνση με GPS.

Ακολουθώντας το GPS βρέθηκε τυχαία στον χώρο στάθμευσης και εκείνη την ώρα είδε ένα κόκκινο αυτοκίνητο να χτυπάει ένα άσπρο. Η οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου σταμάτησε για λίγα δευτερόλεπτα και όταν δεν είδε κάποιον να αντιδρά συνέχισε την πορεία της προς την έξοδο του χώρου στάθμευσης.

Στη συνέχεια, όπως ανέφερε, προσπάθησε με νοήματα να σταματήσει το κόκκινο αυτοκίνητο και ταυτόχρονα έβγαζε φωτογραφίες από το συμβάν για να επιβεβαιωθεί η ζημιά.

Έπειτα κατέβηκαν από το κόκκινο αυτοκίνητο τρεις γυναίκες και ένα παιδί, την ρώτησαν αν είναι δικό της το αυτοκίνητο και όταν η Σβετλάνα απάντησε όχι, τότε άρχισε η επίθεση εναντίον της και οι απειλές να σβήσει τις φωτογραφίες από το κινητό της.

Η αστυνομία ανακοίνωσε την Κυριακή ότι διερευνάται η υπόθεση με το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες με το περιστατικό στη Λάρνακα.

Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρει ότι από την πρώτη στιγμή που περιήλθε στην αντίληψη της αστυνομίας το βίντεο, έχουν δοθεί οδηγίες από την ηγεσία και ήδη διερευνάται.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close