Κύπρος

Η Λήδα Κουρσουμπά τιμάται από την ΠΣΕΠΕΠ και την Κυπριακή Παιδοβουλή

Η Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού (ΠΣΕΠΕΠ) και η Κυπριακή Παιδοβουλή διοργανώνουν εκδήλωση προς τιμήν της πρώτης Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδας Κουρσουμπά.

Η Λήδα Κουρσουμπά ήταν η πρώτη Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, ενός ανεξάρτητου θεσμού που συστάθηκε στην Κύπρο το 2007 και εκ τότε ασχολείται αποκλειστικά με τη διασφάλιση των δικαιωμάτων του παιδιού.

Διανύοντας δύο θητείες (2008-2019) από τη συγκεκριμένη θέση, η Λήδα Κουρσουμπά ολοκλήρωσε την αποστολή που της ανάθεσε η Πολιτεία στις 8 Σεπτεμβρίου 2019.

Η τιμητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019, και ώρα 18:30, στην αίθουσα «Κώστας Μόντης» του Δημοτικού Μεγάρου Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό η Πρόεδρος της ΠΣΕΠΕΠ, Νινέττα Καζαντζή, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Παιδοβουλής, Θεοφάνης Τσιούμας, και η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Δέσπω Μιχαηλίδου-Λιβανίου.

Θα ακολουθήσει ομιλία από την πρώτη Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά, και έπειτα καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μικρή δεξίωση.

Η πρόσκληση της τιμητικής εκδήλωσης για την πρώτη Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά.
Το πρόγραμμα της τιμητικής εκδήλωσης για την πρώτη Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά.

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close