Επιχειρηματικότητα

Livioon: Ταξίδι στον κόσμο των… αρωμάτων

Η Livioon δημιουργήθηκε το 2014 στην Κρακοβία της Πολωνίας, έχοντας ως στόχο και όνειρο να αναπτύξει ένα κλίμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους της.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας προέρχεται από μία οικογένεια με εικοσιπενταετή  εμπειρία στο Multi-level marketing (MLM) δηλαδή το δικτυακό μάρκετινγκ.

Το 2018, άρχισε την ανάπτυξή της στην Ευρώπη, προσφέροντας την ευκαιρία σε όλους μας για να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στον υπέροχο κόσμο των αρωμάτων και ευωδιών.

Ένας από τους βασικούς λόγους που κάνουν την Livioon μοναδική είναι οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί για τη δημιουργία των αρωμάτων της.

Συνεργάζεται με την MANE Γαλλίας, η οποία διαθέτει δικά της εργοστάσια σε όλο τον κόσμο και δικές της καλλιέργειες που αποφέρουν την ψηλότερη ποιότητα.

Ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς και πάντα με γνώμονα την ποιότητα, η ΜΑΝΕ αναπτύσσει αρώματα αιχμής, χάρη στην τεχνογνωσία της, η οποία συνάδει με την αγορά.

Η εταιρεία Livioon αναπτύσσεται συνεχώς πολύ προσεκτικά, ακούγοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες των συνεργατών της.

This slideshow requires JavaScript.

Εισάγει περισσότερες ομάδες καθημερινών προϊόντων στην γκάμα μας όπως:

  • φυσικά προϊόντα περιποίησης
  • συμπυκνωμένα και με καταπληκτικό άρωμα καθαριστικά προϊόντα σπιτιού
  • εξελιγμένα και πρωτοποριακά φυσικά συμπληρώματα διατροφής
  • botox χωρίς επέμβαση (Me perfect)

Άλλοι λόγοι που κάνουν την Livioon να ξεχωρίζει, είναι η ποιότητα των προϊόντων της, και ιδιαίτερα των αρωμάτων, καθώς και οι τιμές τους. Επίσης τα προϊόντα της είναι, ίσως, τα μοναδικά με UV προστασία.

Τα αρώματα κατηγοριοποιούνται με βασικό κριτήριο την αναλογία των αιθέριων ελαίων και του αλκοόλ που περιέχονται σε αυτά. Όσο αυξάνεται το ποσοστό αιθέριων ελαιών, τόσο αυξάνεται η διάρκεια του αρώματος και, επομένως, και η ποιότητα και η τιμή του.

Τα συνηθισμένα αρώματα κοστίζουν πάνω από $100 ανά μπουκάλι και για αυτό είναι τόσο σπάνια. Ενώ στην Livioon, με $22,30 βρίσκεις ένα ποιοτικό άρωμα των 50ml.

Livioon 121. [Photo Credits: Livioon]
Αυτό είναι το άρωμα της εταιρείας με αριθμό 121. Είναι ένα αρρενωπό και αισθησιακό άρωμα από καπνισμένο ξύλο σε συνδυασμό με φρέσκο φραγκοστάφυλο, χυμό ανανά και μια λεπτή συγχορδία Μαροκινού γιασεμιού.

Συμπληρώνεται από ένα ζουμερό μήλο, τυλιγμένο σε ροδοπέταλα, και βυθισμένο σε βρύα δάσους. Ένα εκλεπτυσμένο στυλ που περικλείεται σε ένα μπουκάλι αρώματος.

Το no 121 είναι ένα καινούργιο προϊόν της όλο και εξελισσόμενης εταιρείας, που άρχισε να αναπτύσσεται ραγδαία και να λανσάρει περισσότερα προϊόντα στην ίδια ψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με την χαμηλή τους τιμή.

Η εταιρεία μέσω των αρωμάτων της, κρατά ζωντανές τις αναμνήσεις μας και θέλει να τις μοιραστούμε μαζί με άλλους. Ναι – με τη συμβολή επιστημόνων, γιατρών και αισθητικών- δημιούργησε μοναδικές αρωματικές σειρές που συνδυάζουν ένα πράγμα: την γεμάτη ζωή στις πιο όμορφες στιγμές της.

Αυτή είναι η Livioon!

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close