ΚύπροςΜπάσκετ

‘Λούης Night Show’ vs Κυβέρνηση σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ

(OnlinEpikairotita) — Κυβέρνηση και ‘Λούης Night Show’ αναμετρήθηκαν σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα  μπάσκετ για την ανέγερση του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων περιστατικών στο Μακάριο Νοσοκομείο.  

Ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή (20/5), στο κλειστό γήπεδο του Κεραυνού στον Στρόβολο, έληξε με σκορ 57-55 υπέρ της ομάδας του ‘Λούης Night Show’.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ερωτηθείς αν θα συνεισφέρει το κράτος προς τον ευγενή σκοπό του αγώνα, είπε «βεβαιότατα», προσθέτοντας ότι «το κράτος είναι πάντοτε αρωγός. Είναι γνωστό ότι και στη βρεφοκομική κλινική που θα ανεγερθεί το κράτος θα συνεισφέρει σημαντικά. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να ενισχύουμε τις προσπάθειες του ‘Γκολ στη Ζωή’ με πρωτοβουλία των εξαίρετων ποδοσφαιριστών, όπως και τις προσπάθειες του Λούη, προκειμένου να γίνει και από τον ιδιωτικό τομέα μια συνεισφορά για ποιοτική παροχή ιατρικών υπηρεσιών».

Φιλανθρωπικός αγώνας στο κλειστό γήπεδο καλαθόσφαιρας Κεραυνού, στον Στρόβολο, Λευκωσία.

Μάλιστα σε δηλώσεις τους προς τους δημοσιογράφους για τον φιλανθρωπικό αγώνα καλαθόσφαιρας, στον οποίον πήραν μέρος, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου είπε ότι «είμαστε εδώ για ένα ευγενή σκοπό και η παρουσία της Κυβέρνησης έχει σκοπό να δώσει αυτό το μήνυμα», ενώ ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι «η πρωτοβουλία αυτή έχει ξεκινήσει πριν από τρία χρόνια και είναι κάτι πολύ σημαντικό, διότι πρέπει να υπάρχει η συνεργασία της Κυβέρνησης με την κοινωνία των πολιτών».

Ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου. (Photo Credits: PIO)
Ο παρουσιαστής της εκπομπής ‘Λούης Night Show’, Λούης Πατσαλίδης και ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης. (Photo Credits: PIO)
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. (Photo Credits: PIO)

Copyright © 2020 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close