ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Gustavo Manduca: «Ο Μακρίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής-ηγέτης»

Σε δηλώσεις σχετικά με την νέα μεταγραφή του Κωνσταντίνου Μακρίδη προέβη ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ, Gustavo Manduca. 

Ο Μακρίδης είναι ποδοσφαιριστής-ηγέτης, για αυτό άλλωστε του δόθηκε το περιβραχιόνιο της Εθνικής Κύπρου, αλλά και όποιας ομάδας έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα, ανέφερε ο Manduca μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικότερα τις σχετικές δηλώσεις Manduca:

«Όπως κάνουμε με κάθε νέα μετεγγραφή έτσι και τώρα θέλουμε να εξηγήσουμε στον κόσμο της ομάδας μας, τον τρόπο σκέψης μας για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μακρίδη.

Δεν νομίζω να χρειάζεται να τον σκιαγραφήσω σαν ποδοσφαιριστή αφού είναι γνωστός σε όλους τους φιλάθλους της Κύπρου. Είναι θετικό για εμάς αφού πρόκειται πέραν από την αγωνιστική του ποιότητα, για ένα Κύπριο ποδοσφαιριστή. Είναι ένας ποδοσφαιριστής-ηγέτης. Είναι αρχηγός στην Εθνική ομάδα, αρχηγός σε κάθε ομάδα από την οποία έχει περάσει.

Σίγουρα στην ηλικία δεν είναι ένα νεαρός ποδοσφαιριστής όμως έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο. Είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση με συνεχόμενες συμμετοχές σε κάθε ομάδα στην οποία αγωνίζεται. Μπορεί με άνεση να συνεχίσει να παίζει σε ψηλό επίπεδο. Η ποιότητα χαρακτήρα του είναι πολύ καλή τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Χρειαζόμαστε δυνατές προσωπικότητες, δυνατούς χαρακτήρες στον ΑΠΟΕΛ. Είναι και αυτό ένα από τα πλεονεκτήματα του Κωνσταντίνου Μακρίδη.

Πιστεύαμε από την μέρα που έφυγε ο Laning ότι αυτός θα ήταν ο ιδανικός για να μας προσθέσει ποιότητα και ηγετικά στοιχεία τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Είμαστε χαρούμενοι που διάλεξε τον ΑΠΟΕΛ παρά το ότι γνωρίζαμε ότι είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες στην Κύπρο. Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ, γνωρίζει άλλωστε και ο ίδιος τι σημαίνει να πετυχαίνεις κάτι τέτοιο με την γαλαζοκίτρινη.

Καλωσόρισες Κωνσταντίνε.»

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close

Χρησιμοποιείς Adblock... :-(

Αν μπορούσες να απενεργοποιήσεις το Adblock θα κάνεις κάποιους συνανθρώπους σου χαρούμενους. Δηλαδή εμάς, που τα μοναδικά έσοδα μας είναι από τις διαφημίσεις. Δεν θα το παρακάνουμε. Υπόσχεση! :-)