Με νεφώσεις και µεµονωµένες βροχές το ψήσιμο της σούβλας

(OnlinEpikairotita) — Με νεφώσεις και µεµονωµένες βροχές θα γίνει σήμερα το ψήσιμο της σούβλας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου.

Σήμερα Κυριακή του Πάσχα (8/4), ο καιρός κατα τις πρωινές ώρες αναμένεται να είναι μερικώς συννεφιασμένος σε όλες τις πόλεις, ενώ το μεσημέρι προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα µεµονωµένων βροχών ή/και µεµονωµένης καταιγίδας. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, µέτριοι και παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο µεµονωµένης βροχής. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή του Πάσχα, 8/4/2018. (Credits: Department of Meteorology Cyprus)

Τη Δευτέρα του Πάσχα (9/4) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος µε πιθανότητα τοπικών βροχών και µεµονωµένων καταιγίδων. Στις περιοχές των καταιγίδων ενδέχεται να πέσει και χαλάζι. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά.

 

Copyright © 2018 OnlinEpikairotita.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.