Με τις καλύτερες εντυπώσεις ξεκίνησε το «Lead Cyprus Summer Camp»

Ξεκίνησε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες το «Lead Cyprus Summer Camp», που αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αμμόχωστο.

Χθες ολοκληρώθηκε επιτυχώς η πρώτη θεματική με τίτλο «Let’s Talk Business» που έλαβε χώρα στο GiGem της Κερύνειας και περιλάμβανε ομιλητές από την KPMG, το Κέντρο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (CSI – Center for Social Innovation) καθώς και πολλούς νεαρούς startuppers του Κυπριακού οικοσυστήματος.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν τις βασικές αρχές της επιχειρηματικότητας από επαγγελματίες αλλά και να ακούσουν ιστορίες από νέους επιχειρηματίες.

Σειρά τώρα παίρνει η Αμμόχωστος και η ημερίδα «StartUp your Future», η οποία θα κινηθεί γύρω από τον άξονα της νεανικής επιχειρηματικότητας, της τεχνολογίας, της χρηματοδότησης αλλά και της επικοινωνίας μιας ιδέας.

Το Summer Camp είναι μία δράση της πρωτοβουλίας Lead Cyprus που διοργανώνεται από το Cypriot Enterprise Link (CEL) και το CyprusInno, με στόχο την ανάδειξη της κοινωνικής αλλαγής μέσω της επιχειρηματικότητας.

Την πρωτοβουλία στηρίζει το RISE και η Ύπατη Αρμοστεία της Βρετανίας στην Κύπρο.

Βρείτε περισσότερες ενημερώσεις για το εν εξελίξει Lead Cyprus Summer Camp στις σελίδες της πρωτοβουλίας σε Instagram και Facebook.

Copyright © 2019 OnlinEpikairotita.com